PANOU SOLAR PLAN PT. MONTAJ VERTICAL, PRESURIZAT, SOL 27 PREMIUM S, 2.54MP, 2kW

Adauga un review

 • Cod produs: 81PC9096
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: STIEBEL ELTRON

4,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un panou solar cu montaj vertical pentru prepararea de apa calda menajera sau incalzirea agentului termic.
Avantaje:
- eficienta ridicata
- unghi de inclinatie intre 20 si 85 de grade
- colectorul este format din teava de cupru
- carcasa colectorului este fabricata din aluminiu rezistent la apa de mare
- conductivitate termica scazuta ( colectorul este izolat pe partile laterale si in spatele panoului cu vata minerala)
- tehnologie de conectare PROFI CLICK
- sticla anti-reflex care protejeaza si acopera mediul absorbant, garantand un nivel ridicat de transmisie
- design atractiv
- solutia apa-glicol (H-30 L) asigura protectie la inghet

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

In acest an Romstal isi va dezvolta portofoliul cu game noi de produse premium destinate atat spercialistilor in domeniul instalatiilor cat si utilizatorilor cu un grad mare de exigenta in ceea ce priveste calitatea. Este cazul si panourilor solare Stiebel Eltron care din luna februarie vin sa completeze oferta noastra de panouri solare.

panouri solare stiebel eltronIncepand din 1924, STIEBEL ELTRON a dezvoltat si produs echipamente electrice la cele mai inalte standarde. Inca de la inceput compania si-a construit o excelenta reputatie ca furnizor de tehnologie de calitate. Experienta companiei a determinat obtinerea de numeroase patente pentru produsele sale inovative. Astazi, STIEBEL ELTRON este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de echipamente pentru incalzire, ventilatie, aer conditionat si utilizarea energiilor alternative.

In momentul actual trendul general cit in domeniul instalatiilor este de a utiliza energie regenerabila, verde din punct de vedere al poluarii atmosferei. Astfel, in Europa in special, se dezvolta si sunt incurajate noi tehnologii in domeniul instalatiilor pentru utilizarea acestor surse verzi.

panou-solar-stiebel-eltronPanoul solar SOL 27 Premium este punctul culminant al peste 40 de ani de experienta in productia de sisteme solare. Garanția de 2 ani pentru SOL 27 Premium este fara indoiala o dovadă a încrederii furnizorului în produsele sale.Profilul putin inalt al acestui panou il face mai putin deranjant si mai usor de integrat in arhitectura casei. Panourile solare Stiebel Eltron vin insotite de o gama completa de accesorii necesare montajului, de la suporti, regulatori de temperatura, statii de pompare, sau cadre de montaj si pana la conectori si piese de imbinare. Astfel timpul necesar instalarii unui sistem complet de panouri solare se reduce substantial. Timpul de montaj este redus la minimum si datorita conectorilor intra-panouri realizate tocmai pentru a fi usor de instalat, fara alte scule necesare. Sunt fabricate din otel inox, avand o deosebita rezistenta la coroziune.

panou solar sol 27sol 27

SOL 27 Premium este un colector solar termic extrem de eficient ce se monteaza vertical capabil să furnizeze necesarul de apă caldă al gospodăriei. Tuburile fluide interne sunt din cupru, iar placa de absorbție este de aluminiu.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND STIEBEL ELTRON
TIP PLAN
MODEL SOL 27 PREMIUM S
PUTERE [W] 1970 W
EFICIENTA [%] 82
TEMP. MAXIMA [°C] 194
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.54
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 2.39
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 2171 MM
LATIME [MM] 1171 MM
ADANCIME [MM] 96 MM
MASA [KG] 40
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri