PANOU SOLAR PLAN CORDIVARI, PRESURIZAT, MQ 2.5 VT, 2.5mp, 1.9kW

Adauga un review

 • Cod produs: 35IS0258
 • Parteneri Romstal: &#
 • Producator: CORDIVARI SRL

2,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PANOU SOLAR PLAN CORDIVARI, PRESURIZAT, MQ 2.5 VT, 2.5mp, 1.9kW din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Panouri solare cu rezervor presurizat - Panouri solare plane cu rezervor . Livrare Gratuita!

Pentru încălzirea apei putem apela la o soluție foarte eficientă, sigură și avantajoasă, dată de instalarea unui sistem termal bazat pe energie solară. Panoul solar plan de la CORDIVARI este alegerea excelentă pentru a dispune de apă caldă menajeră cu costuri mult mai mici și fără nici un fel de poluare.

Panoul solar plan este sigur de folosit, nu are nevoie de întreținere și oferă un randament termic foarte ridicat. Este conceput pentru a minimaliza pierderile termice și pentru a capta cât mai mult din radiația solară. Eficiența unui astfel de panou este foarte ridicată, asigurând un aport de căldură mare proporțional cu cantitatea de radiație solară captată.

Pe timp de vară putem uita de costurile pentru apă caldă, căci cu ajutorul panourilor solare vom avea asigurată întreaga cantitate de apă necesară activităților zilnice. Acest lucru este valabil și în zilele însorite, dar nu numai. Panoul plan are capacitatea de a înmagazina căldură chiar și atunci când afară este înnorat.

Cu ajutorul unui sistem de panouri solare putem reduce o mare parte din consumul de energie aferent încălzirii apei. În funcție de dimensiunea proiectului și de necesitățile fiecărei locuinței, putem obține diminuarea consumului cu până la 70% pe parcursul întregului an. Acest procent variază în funcție de condițiile meteo.

Utilizarea energiei solare a devenit deja ceva obișnuit și tot mai prezent în multe domenii și aplicații. Aceasta reprezintă una dintre cele mai bune alternative la folosirea energiei provenite din surse convenționale. Energia solară provine dintr-o sursă regenerabilă, inepuizabilă și nepoluantă de energie.

Există foarte puține restricții privind instalarea unui sistem de încălzire cu panouri solare. În general, un astfel de sistem este binevenit oriunde există suficientă radiație solară o mare parte a timpului în decursul unui an. În țara noastră radiația solară este excelentă, astfel că oricine poate utiliza panourile solare cu eficiență foarte ridicată.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND CORDIVARI
TIP PLAN
MODEL 2,5 MQ V5 VT ASA
PUTERE [W] 1845 W
EFICIENTA [%] 58
TEMP. MAXIMA [°C] 200
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.53
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 2.32
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 2008 MM
LATIME [MM] 1258 MM
ADANCIME [MM] 85 MM
MASA [KG] 34
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri