PANOU SOLAR PLAN CALPAK, PRESURIZAT, M4-HIGH SELECTIVE, 2.1MP, 1.5kW

(1) Adauga un review

1,950.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou solar plan cu o suprafata absorbanta realizata din aluminiu, ce reactioneaza ca un corp negru cu selectivitate ridicata la
radiatia solara (radiatii de unde scurte) si in acelasi timp nu reflecta energia solara absorbita. In acest fel se creaza efectul
de oglinda (radiatii de unde lungi).
Astfel energia absorbita nu este emisa simultan in mediu, ci trece prin cele 10 tuburi verticale din cupru cu diametrul de 8 mm,
care sunt sudate cu laser pe partea din spate.
Partea frontala este acoperita cu sticla securizata cu o grosime de 3.2 mm.
Rama este din aluminiu anodizat dublu ramforsata, ceea ce determina o crestere a durabilitatii si o imbunatatire a izolatiei
panoului.
Panoul solar este izolat cu vata bazaltica cu grosime de 40 de mm.
Randament optic inseamna randamentul colectorului solar atunci cand temperatura medie a fluidului din
colectorul solar este egala cu temperatura ambianta.
Coeficient de gradul intai inseamna coeficientul pierderii de caldura al unui colector solar.
Coeficient de gradul al doilea inseamna coeficientul pentru masurarea dependentei de temperatura
a coeficientului de gradul intai.
Modificatorul unghiului de incidenta (IAM) inseamna raportul dintre puterea termica utila a colectorului
solar la un anumit unghi de incidenta si puterea termica utila a colectorului solar la un unghi de incidenta
de 0 grade

panou solar m4 calpakPanoul solar M4 redefineste standardele de robustețe și durabilitate și le upgradează cu caracteristicile sale inovatoare. Profilele duble din aluminiu de perete - cadru oferă o durabilitate crescută și izolație îmbunătățită . Bazele de sticlă și aluminiu, care sunt comprimate într -o construcție fără bolturi formează un ansamblu robust, cu o fațadă prismatică . Acest lucru face ca panoul solar colector să poată fi ușor ajustat și în condiții de siguranță pe diferite tipuri de suporturi.

 

 

Soarele reprezintă o sursă de energie regenerabilă, inepuizabilă și disponibilă oriunde și oricui. Utilizând panoul solar cu suprafața plană de la CALPAK-CICERO HELLAS puteți beneficia de această resursă prețioasă, înlocuind vechile surse de energie. În acest mod veți realiza economii consistente la consumul de energie și veți contrubui la menținerea unui mediu mai sănătos, fără poluare. Deoarece căldura și lumina solară nu sunt restricționate pentru nimeni, înseamnă că utilizându-le nu există practic nici un consum de energie. Fapt ce se traduce, mai departe, prin reducerea consumului și pentru acoperirea necesarului energetic al locuinței fiecăruia dintre noi. Astfel, utilizând un sistem de încălzire bazat pe panouri solare vom folosi energie gratuită, care nu va fi contorizată.

m4 selective calpak

panou solar calpakPanoul solar de la CALPAK are o suprafață plană care absoarbe radiația solară, fără a o reflecta înapoi în mediu. Astfel, are un randament crescut care permite funcționarea acestuia chiar și atunci când soarele nu strălucește pe cer. Căldura obținută va fi transferată către sistemul de încălzire, cu pierderi neglijabile pe parcurs. Avantajele acestei tehnologii sunt multiple, fiind o adevărată revoluție în materie de surse de energie. Nici o alternativă la combustibilul fosil utilizat în mod tradițional, nu îndeplinește toate calitățile precum energia solară. Aceasta nu doar că este gratis și inepuizabilă, dar este și nepoluantă și curată. În acest mod puteți beneficia de necesarul de energie util, în timp ce aveți grijă de mediul înconjurător.

Utilizând energia solară puteți obține o casă independentă energetic, care își poate acoperi nevoia de energie din surse curate și proprii. Astfel veți avea avantajul de a nu mai avea datorii pentru facturi și de a nu mai depinde de factorii exteriori în privința prețului plătit pentru acestea. Reduceți parțial sau total costurile pentru energie cu ajutorul panourilor solare plane CALPAK-CICERO HELLAS. Panourile reprezintă o modalitate avansată de obținerea a căldurii, ce va face o diferență categorică în privința confortului dvs!

Caracteristici inovatoare:

Profile cu perete dublu -  pentru rezistență sporită și izolație:

Profilul de aluminiu anodizat cu pereți dubli oferă o rezistență sporită și îmbunătățește izolația.

Construcție Boltless pentru ușurința de asamblare și aspect curat:

Sticla și baza de aluminiu sunt comprimate, astfel încât să formeze un ansamblu robust , cu o fațadă cu formă de prismă.

Suporți integrați atașați pentru o instalare ușoară și compatibilitate universală:

Acest lucru colector poate fi ușor și în condiții de siguranță ajustate pe diferite tipuri de sup înclinate sau plate acoperiș - porturi . In pluspiesele special concepute din elastomeri și  diferite tipuri de plastic asigura protecție completă și etanșare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND CALPAK
TIP PLAN
MODEL M4-210
PUTERE [W] 1480 W
EFICIENTA [%] 75
TEMP. MAXIMA [°C] 177.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.13
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.96
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 1711 MM
LATIME [MM] 1244 MM
ADANCIME [MM] 86 MM
MASA [KG] 33
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review