PANOU SOLAR PLAN CALPAK, PRESURIZAT, ES SELECTIVE 2.02 MP, 1.4kW

Adauga un review

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un panou solar plat cu o suprafata absorbanta realizata din aripioare selective din aluminiu, ce reactioneaza ca un corp
negru cu selectivitate ridicata la radiatia solara (radiatii de unde scurte) si in acelasi timp nu reflecta energia solara
absorbita. In acest fel se creaza efectul de oglinda (radiatii de unde lungi).
Astfel energia absorbita nu este emisa simultan in mediu, ci trece prin tuburile din cupru cu diametrul de 8 mm, care sunt sudate
cu laser pe partea din spate.
Partea frontala este acoperita cu sticla securizata cu o grosime de 4 mm.
Panoul solar este alcatuit dintr-un cadru din aluminiu anodizat. Panoul solar este izolat cu vata de sticla cu grosime de 30 de
mm pe partea din spate si cu grosimea de 10 mm pe lateral. Izolatia este protejata de un invelis din aluminiu anodizat.
Sigilarea este facuta cu ajutorul unei garnituri EPDM si cu spuma siliconica.
Coeficient de gradul intai inseamna coeficientul pierderii de caldura al unui colector solar.
Coeficient de gradul al doilea inseamna coeficientul pentru masurarea dependentei de temperatura
a coeficientului de gradul intai.
Modificatorul unghiului de incidenta (IAM) inseamna raportul dintre puterea termica utila a colectorului
solar la un anumit unghi de incidenta si puterea termica utila a colectorului solar la un unghi de incidenta
de 0 grade

Panou solar Calpak

Cu o experienta de 35 ani în proiectarea și producția de colectoare robuste de înaltă calitate, Calpak este unul dintre cei mai mari producători din domeniu de pe teritoriul Europei. În fabrica lor din Grecia se produc panouri solare cu mare suprafață selectivă, cu sudura cu laser pentru o performanţă excepțională.

Panoul solar colector ES colector este proiectat și fabricat pentru a exploata la maxim cantitatea de radiații solare, chiar și în zonele cu  soare mai puțin puternic, obținându-se în acest mod o energie low-cost .

Combinația dintre eficiența ridicată și prețurile competitive permite ca valoarea investiției să fie amortizată într-un timp destul de scurt..

Caracteristicile colectorului ES sunt :

 • Cadru din aluminiu anodizat
 • Capacul din spate este din aluminiu
 • Sticlă termorezistentă de 4 mm grosime
 • 30 mm de izolație cu vată de sticlă în spate și izolație laterală de 10 mm 
 • Garnitură EPDM si spumă de silicon pentru sigilare

Panourile solare plane au o eficienta mare si o performanta ridicata dar si un pret bun. Este un raport calitate pret foarte bun pentru un produs care înglobeaza o tehnologie relativ noua ce nu polueaza deloc în procesul de producție al apei calde.

Suprafața acestui panou solar este de 2 metri pătrați dar în aceeasi gamă există si varianta cu 2,5 metri pătrați.

economie panou solar

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

 

Obțineți eficiență maximă privind energia consumată utilizând panourile solare de la CALPAK-CICERO HELLAS. Investiția în tehnologia folosirii energiei solare este foarte rentabilă și prezintă numeroase avantaje. În primul rând costurile diminuate pentru facturile la utilități. Apoi, lipsa poluării și menținerea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos.

Această tehnologie inovatoare este una sustenabilă și care se va dezvolta tot mai mult în viitorul apropiat. Faceți o alegere pentru termen lung ce va îmbunătăți semnificativ viața și activitățile dvs. Fie că aveți nevoie pentru uzul casnic sau cel industrial, cu ajutorul panourilor solare veți beneficia de energie mai ieftină și confort mai mare.

Panoul 200ES 8 este realizat dintr-o suprafață plată, ce absoarbe radiația solară, convertind-o în căldură utilizabilă pentru uzul menajer și nu numai. Este perfect pentru a fi montat pe acoperișuri cu unghi de înclinație optim de 45⚬.

Energia solară prezintă multe caracteristici foarte avantajoase în comparație cu sursele de energie fosile, utilizate în mod tradițional. Aceasta este o sursă regenerabilă și inepuizabilă de energie. Ceea ce înseamnă că nu prezintă riscul de a se termina sau de a fi în cantități limitate, ce se refac extrem de greu.

În condițile unei planete suprapopulate este clar că traiul actual nu mai poate fi susținut de utilizarea resurselor finite de care dispunem. Investind în tehnologia ce ne permite folosirea căldurii provenite de la soare ca sursă de energie obținem simultan și independență energetică. Nu vom mai depinde de factori exteriori pentru a ne procura energia necesară, și nu vom mai avea datorii lunare de plătit pentru aceasta.

Energia solară este gratuită, disponibilă oricui. Economisiți substanțial, reducând cheltuielile pentru energie de multe ori chiar și 100%. În funcție de disponibilitatea dvs, panourile solare pot îndeplini total funcția de a furniza întreaga energie de care are nevoie casa dvs. Puteți să le utilizați și cu rol parțial de acoperire a necesarului energetic, spre exemplu doar pentru procurarea apei calde menajere, a căldurii sau ambele.

Nu ezitați să investiți într-un viitor mai sigur, mai sănătos și mai bun!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND CALPAK
TIP PLAN
MODEL 200 ES 8
PUTERE [W] 1386 W
EFICIENTA [%] 76
TEMP. MAXIMA [°C] 165
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.02
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.83
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 2006 MM
LATIME [MM] 1007 MM
ADANCIME [MM] 85 MM
MASA [KG] 35
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri