PANOU SOLAR PLAN CALPAK CU REZERVOR, PRESURIZAT, M4-HIGH SELECTIVE, 160L, 2.1MP, 1.5kW

(1) Vezi review-uri

3,800.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 80.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

(br)
Panou solar plan cu rezervor presurizat. Panoul are o suprafata absorbanta realizata din aluminiu, ce reactioneaza ca un corp
negru cu selectivitate ridicata la radiatia solara (radiatii de unde scurte) si in acelasi timp nu reflecta energia solara
absorbita. In acest fel se creaza efectul de oglinda (radiatii de unde lungi).(br)
Astfel energia absorbita nu este emisa simultan in mediu, ci trece prin cele 10 tuburi verticale din cupru cu diametrul de 8 mm,
care sunt sudate cu laser pe partea din spate. (br)
Partea frontala este acoperita cu sticla securizata cu o grosime de 3.2 mm.(br)
Rama este din aluminiu anodizat dublu ramforsata, ceea ce determina o crestere a durabilitatii si o imbunatatire a izolatiei
panoului.(br)
Panoul solar este izolat cu spuma de poliuretan.(br)
Rezervorul este emailat si are protectie catodica cu anod de magneziu si rezistenta electrica de 3.5 kW.(br)
Posibilitate de montaj: pe terasa sau pe acoperis inclinat. (br)
Livrare cu suport montaj pe acoperis plan.

panous solar calpak mark 4

panou solar calpackEnergia solară reprezintă o alternativă viabilă pentru obținerea apei calde și energiei necesare traiului modern. Cu ajutorul panourilor solare aveți asigurată o metodă sustenabilă, economică și rentabilă pentru a beneficia de toate condițiile utile vieții cotidiene.

Panoul solar plan cu rezervor de la CALPAK are capacitatea de a converti radiația solară în căldura de care aveți nevoie pentru obținerea apei calde menajere. Colectorul este dublat de un rezervor presurizat de 160 de litri.

Deoarece energia solară este gratuită și disponibilă oricui fără restricții, utilizarea acesteia nu va costa nimic. Prin intermediul panoului solar se vor reduce costurile de producere a apei calde parțial sau chiar total.

panou solar cu rezervor

Utilizat doar pentru prepararea apei calde, veți constata diminuării ale cheltuielilor la facturi cu până la 50%. Inovația sistemului de încălzire ce întrebuințează energia solară este extraordinară și datorită faptului că vă permite să deveniți independenți din punct de vedere energetic. Acesta reprezintă un avantaj major în condițiile resurselor limitate și a nesiguranței energetice.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Casa dvs va deveni o casă verde, ecologică, din cauza diminuării considerabile a emisiilor poluante până aproape de zero. În acest mod puteți contribui la menținerea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos. Vechile surse de energie bazate pe combustibili fosili nu sunt disponibile peste tot. Prețul acestora este în creștere din cauza disponibiității limitate și a monopolizării.

panouri solare cu rezervoare

Utilizând energia solară veți evita aceste neajunsuri și veți putea beneficia de confortul necesar fără restricții. Panoul solar de la CALPAK poate fi montat pe acoperiș, astfel nu va incomoda și nu va deranja nici estetic și nici funcțional. Sistemul de captare a radiației solare și de distribuție a căldurii este conceput pentru a permite pierderi nesemnificative de căldură, având un randament mare ce asigură furnizarea constantă a căldurii. Bucurați-vă de o investiție inteligentă și avantajoasă, cu beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Panoul solar plan este ideal pentru economii considerabile la energie și pentru protejarea mediului, prin reducerea consumului!

energie solara

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Dacă sunteți o persoană preocupată de confortul dvs, dar și de protejarea mediului înconjurător, atunci aveți nevoie să investiți în cea mai sigură sursă de energie disponibilă, căldura solară. Aceasta reprezintă o alternativă la utilizarea combustibililor fosili, care prezintă destul de multe dezavantaje.

CALPAK-CICERO HELLAS a conceput modelul de panou solar 210, ideal pentru asigurarea apei calde menajere și a căldurii în locuințele dvs. Panoul este alcătuit dintr-o suprafață plană, absorbantă și un rezervor cu capacitatea de 156 litri. Coeficientul de absorbție este unul foarte ridicat, de peste 95%, ceea ce presupune diminuarea pierderilor de căldură aferente. În acest mod veți beneficia de căldura necesară chiar și atunci când este noapte sau când afară este înnorat.

Avantajele utilizării sistemului de încălzire bazat pe energia solară sunt incontestabile. Aceasta nu presupune nici un cost aferent. Astfel, practic, veți beneficia de energie gratuită. Veți scăpa de corvoada plăților facturilor lunare, care ne stresează de fiecare dată.

Energia solară este nepoluantă. Aceasta este considerată un tip de energie curată sau verde, căci nu presupune nici un fel de emisii poluante. Spre deosebire de combustibilii fosili, care afectează foarte mult mediul înconjurător și sănătatea noastră.

Fiind o sursă regenerabilă și inepuizabilă de energie, veți beneficia de aportul acesteia fără nici o restricție. Fluctuațiile de preț ale energie nu vă vor mai influența, căci veți obține mai multă autonomie.

Investiția în panourile solare reprezintă o investiție sigură și durabilă. Acestea vor acoperi tot mai mult necesarul de energie de care avem nevoie, pe măsură ce tehnologia avansează și devine mai accesibilă.

Cu acest panou solar nu veți mai irosi resurse și bani, și veți obține mai mult confort. Ca mecanism de funcționare, panourile solare nu prezintă nici un risc. Casa dvs va fi în siguranță deplină, fiind protejată împotriva scurt circuitelor sau scurgerilor.

Faceți alegerea responsabilă și veți beneficia de avantajele sistemului solar pentru casa dvs!

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

BRAND CALPAK
TIP PLAN CU REZERVOR
MODEL MARK 4 160/2,1
PUTERE [W] 1480 W
EFICIENTA [%] 75
TEMP. MAXIMA [°C] 177.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.13
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.92
CAPACITATE REZERVOR [L] 156
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 1244 MM
LATIME [MM] 1711 MM
ADANCIME [MM] 86 MM
MASA [KG] 33
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review