Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
PANOU SOLAR PLAN CALPAK CU REZERVOR, PRESURIZAT, 150 L, 2 MP, 1.4kW
3.600,00 LEI   Stoc momentan epuizat
!

PANOU SOLAR PLAN CALPAK CU REZERVOR, PRESURIZAT, 150 L, 2 MP, 1.4kW


PANOU SOLAR PLAN CALPAK CU REZERVOR, PRESURIZAT, 150 L, 2 MP, 1.4kW

Cod produs: 35IS0237
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


3.600,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere


©
Este un panou solar plat cu o suprafata absorbanta acoperita de sticla tratata tip "iron tempered glass", reactionand ca un corp negru cu selectivitate ridicata la radiatia solara. Functioneaza pe principiul circulatiei termosifonice. Are izolatie din vata minerala, are profil de aluminiu, sudurile fiind realizate cu laser.
Este alcatuit dintr-un rezervor prin care circula apa ce urmeaza a fi incalzita, in interiorul caruia este amplasat un anod din magneziu. Rezervorul este din otel emailat la interior, iar la exterior este captusit cu termoizolatie din poliuretan cu grosimea de 50 mm, protejata de tabla din otel. Apa din rezervor care nu este utilizata ramane calda datorita izolarii.
Panoul solar este livrat cu suport montaj pentru suprafete plane, 1 litru de glicol, supapa de siguranta termosifon, supapa de siguranta apa rece, fitinguri.


Panoul solar plan de la CALPAK este dotat cu un rezervor special cu o capacitate de stocare a apei de 150 litri. Eficiența ridicată a sistemului de încălzire apă caldă bazat pe energie solară poate fi asigurată cu doar un singur panou. Acesta poate furniza necesarul de apă caldă pentru întreaga locuință. Cu siguranță panoul solar este o investiție extrem de rentabilă, care poate acoperi cea mai mare parte a nevoilor de energie ale unei case. Panoul poate funcționa pentru tot timpul anului, fie că afară este înnorat sau sunt temperaturi sub limita înghețului. Randamentul în schimb, depinde de anotimp și de nivelul luminii solare. Astfel, în perioada verii panoul este suficient pentru acoperirea a 100% din energia necesară pentru furnizarea apei calde menajere, iar în lunile de primăvară și toamnă poate asigura până la 70% din consumul de apă caldă.

Întreaga energie solară este gratuită, astfel că aceasta nu va presupune absolut nici un cost, contribuind substanțial la micșorarea cheltuielilor pentru facturi. Rezervorul presurizat este căptușit cu izolație specială care menține temperaturile ridicate ale apei pentru mai mult timp. Acest lucru asigură furnizarea apei calde la o temperatură constantă și împiedică pierderile termice.

Energia solară reprezintă o alternativă ecologică la energia provenită din surse fosile. Aceasta din urmă este considerată extrem de poluantă din cauza emisiilor foarte mari de CO2, pe când energia solară este 100% curată. Un alt avantaj al utilizării energiei solare este faptul că aceasta este inepuizabilă și disponibilă oricui în mod gratuit. Folosind energia provenită din sursă solară nu va trebui să dispunem de racordare specială la sisteme de furnizare a energiei, lucru util mai ales acolo unde nu există posibilitatea racordării la energia electrică sau alte resurse. Multe zone nu beneficiază de avantajul furnizării de gaz metan, astfel că este nevoie de surse alternative. Radiația solară este una dintre cele mai viabile și sigure surse de energie, care poate înlocui mare parte din necesarul de energie pentru o locuință verde.

Specificatii tehnice

BRAND CALPAK
TIP PLAN CU REZERVOR
MODEL ECO 2 150/2 ES
PUTERE 1386 W
EFICIENTA [%] N/A
TEMP. MAXIMA [°C] 200
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.83
CAPACITATE REZERVOR [L] 151
RACORD INTRARE 1/2 TOLI
RACORD IESIRE 1/2 TOLI
INALTIME 1503 MM
LATIME 1305 MM
ADANCIME 1920 MM
MASA [KG] 62

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 4 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse