PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W

Adauga un review

1,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

35FV1128
Acest produs ajuta la incalzirea aerului din incaperi si protectia la inghet prin introducerea de aer proaspat incalzit din
exterior.
Un alt avantaj al acestui panou este ca protejeaza incaperile contra daunelor produse din cauza umiditatii, mucegaiului si
mirosului de imbacseala. De asemenea, acesta poate fi folosit si ca un supliment pentru incalzire.
Acest panou solar este recomandat in mod deosebit pentru incaperi reci, care nu sunt
folosite in mod regulat sau sunt neincalzite pentru mult timp, de exemplu case de vacanta,
subsoluri, terase sau camere de oaspeti.
Caracteristici :
Tensiune de lucru ventilator: DC12V
Curent de lucru ventilator: DC0.4A
Dimensiuni panou : 1133x713x75mm
Flansa (dimensiuni): 135(102) x55mm
Tub din PVC (dimensiuni): 110x500mm
Vana (dimensiuni): 130(103)x50mm

Panoul fotovoltaic se utilizează pentru încălzirea încăperilor, fiind un înlocuitor perfect pentru tradiționalele calorifere. Spre deosebire de acestea, panoul are capacitatea de a produce energie fără nici un cost.

 

Panoul este dotat cu ventilator și cu termostat. Ventilatorul are rolul de a menține prospețimea aerului din interior și de a distribui în mod egal căldura în cameră. În acest fel încăperile sunt protejate de fenomenul de condens, care poate duce la formarea mucegaiului.

 

Prin intermediul termostatului putem ajusta foarte rapid nivelul termic pe care îl considerăm potrivit pentru confortul nostru termic. Termostatul contribuie la menținerea unei temperaturi ambientale constante.

 

Panoul fotovoltaic pentru încălzirea încăperilor este un produs revoluționar și multifuncțional. Acesta asigură atât căldura necesară din încăperi, cât și ventilarea acestora. Îl putem utiliza pentru a reduce substanțial costurile pentru consumul de energie aferent încălzirii locuinței.

 

Încăperile neîncălzite perioade lungi de timp au nevoie de un timp mai îndelungat pentru a fi încălzite. Panoul fotovoltaic vine să reducă consumul foarte ridicat de energie care este necesar pentru atingerea unui grad adecvat de confort termic. Acesta transformă energia solară în energie electrică.

 

Energia solară utilizată nu presupune nici un cost și nu poluează în nici un fel. Radiația solară este o sursă de energie regenerabilă, inepuizabilă, ecologică și disponibilă oricui. La un preț de achiziție foarte accesibil, panoul fotovoltaic pentru încălzirea încăperilor reprezintă o investiție foarte convenabilă, cu durată mare de viață.

 

 

panou fotovoltaic cu ventilator

Panourile solare au deschis drumul pentru noi soluții de încălzire reușind să transfere energia captată de la soare direct în încăperi sau în apă caldă menajeră. Sub umbrela denumirii de panou solar majoritatea oamenilor ințelege atat panou cu tuburi pentru încălzire a apei calde menajere cât și panou fotovoltaic (ce folosește radiația solară pentru producerea de energie electrică). Pentru a nu confunda cele două sisteme vom face un tabel simplu.

Panou Fotovoltaic Energie eletrică panouri solare
Solar Apă caldă

Una din aplicațiile firești ale unui panou fotovoltaic producător de energie electrică este integrarea lui într-un sistem cu ventilator și termostat care să consume energia produsă de panou și să ofere căldură anumitor încăperi.

PANOU SOLAR-FOTOVOLTAIC CU VENTILATOR SI TERMOSTAT PENTRU INCALZIREA INCAPERILOR 12V 15W

Acest sistem ajuta la incalzirea aerului din incaperi si protectia la inghet prin introducerea de aer proaspat incalzit din exterior. Un alt avantaj al acestui panou fotovoltaic este ca protejeaza incaperile contra daunelor produse din cauza umiditatii, mucegaiului si mirosului de imbacseala. De asemenea, acesta poate fi folosit si ca un supliment pentru incalzire. Acest panou solar este recomandat in mod deosebit pentru incaperi reci, care nu sunt folosite in mod regulat sau sunt neincalzite pentru mult timp, de exemplu case de vacanta, subsoluri, terase sau camere de oaspeti.

Caracteristici :

 • Tensiune de lucru ventilator: DC12V
 • Curent de lucru ventilator: DC0.4A
 • Dimensiuni panou : 1133x713x75mm
 • Flansa (dimensiuni): Ø135(102) x55mm
 • Tub din PVC (dimensiuni): Ø110x500mm
 • Vana (dimensiuni): Ø130(103)x50mm
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

PUTERE [W] 12 W
CURENT NOMINAL [A] 0.88 A
TENSIUNE NOMINALA 17.1 V
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri