PANOU SOLAR CU TUBURI VIDATE VISION, REZERVOR AISI316L, PRESURIZAT, 300 L, 1800/20 TUBURI, 2.5k

Adauga un review

3,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou solar cu tuburi vidate si rezervor presurizat, folosit pentru preparare apa calda menajera. Tuburile vidate sunt de tipul
Heatpipe (tub termic). Suprafata selectiva a invelisului interior al tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o
transfera prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru si apoi catre rezervor. Rezervorul interior este realizat din otel inox
AISI 316L cu grosime de 1.5 mm, izolat cu poliuretan cu grosimea de 45 mm. Protectia izolatiei este din foaie de otel galvanizat,
de 0,5 mm. Racordurile rezervorului sunt de " ( teava cupru 22x1mm) pe partea de intrare iesire apa, de 1" racord de golire, 1
1/4" rezistenta electrica, 3 racorduri de 1/2 toli (senzori, anod magneziu, si vana suprapresiune) . Panoul se livreaza cu suport
pentru acoperis plan, ce se poate adapta si pentru acoperis inclinat

O modalitate excelentă de a beneficia de apă caldă tot timpul anului, fără nici un cost ulterior, o reprezintă instalarea unui sistem cu panouri solare. VISION a realizat panoul solar cu tuburi vidate tip Heat Pipe dotat cu rezervor presurizat, care oferă performanțe imbatabile privind captarea căldurii solare și transferul optim al acesteia către instalația termică.

Avantajul utilizării tuburilor vidate este faptul că acestea pot capta suficientă căldură solară pentru a furniza apă caldă pe tot parcursul anului. Au eficiență mai ridicată datorită formei speciale și felului cum sunt proiectate. Panourile solare cu tuburi colectoare sunt superioare celor plane, detașându-se de acestea prin: eficiența crescută, pierderi minime de căldură, protecție anti-îngheț și performanțe mult mai bune iarna.

Forma cilindrică a tuburilor vidate permite captarea razelor solare într-o parte mai mare a zilei. Astfel eficiența maximă nu este atinsă doar în perioada prânzului, precum în cazul celorlalte tipuri de panouri. Prin aceasta tuburile vidate pot furniza mai multă căldură, pentru un timp mai mare.

Vidarea asigură reducerea pierderilor de căldură din tub. Aceasta înseamnă că vântul și temperaturile scăzute au un efect mai mic asupra eficienței colectorilor solari cu tuburi vidate. Tuburile rezistă foarte bine și în condiții de îngheț, chiar dacă eficiența lor este mult mai mică. Iarna putem folosi cu încredere acest tip de sistem, având asigurată o temperatură constantă a apei.

Tuburile sunt înlocuibile, iar spargerea unuia nu afectează funcționarea întregului panou. Astfel putem folosi un astfel de sistem o lungă perioadă de timp, fără teama disfuncționalităților. Este foarte eficient și sigur, fiind alternativa cea mai ecologică la vechile boilere.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP TUB VIDAT HEATPIPE CU REZERVOR
MODEL A9H20
NR. DE TUBURI [BUC] 20
PUTERE [W] N/A
EFICIENTA [%] 73
TEMP. MAXIMA [°C] 230
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
SUPRAFATA BRUTA [MP] 4.28
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] N/A
CAPACITATE REZERVOR [L] 300
DISTANTA INTRE AXE TUBURI [mm] 110
DIAMETRU TUB EXTERIOR [mm] 58
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 2400 MM
LATIME [MM] 1987 MM
ADANCIME [MM] 1200 MM
MASA [KG] 115
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri