PANOU SOLAR CU TUBURI VIDATE VISION, REZERVOR AISI316L, PRESURIZAT, 200 L, 1800/15 TUBURI, 1.8k

(2) Adauga un review

  • -10 %

3,000.00 LEI (Reducere 10%)

2,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou solar cu tuburi vidate si rezervor presurizat, folosit pentru preparare apa calda menajera. Tuburile vidate sunt de tipul
Heatpipe (tub termic). Suprafata selectiva a invelisului interior al tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o
transfera prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru si apoi catre rezervor. Rezervorul interior este realizat din otel inox
AISI 316L cu grosime de 1.5 mm, izolat cu poliuretan cu grosimea de 45 mm. Protectia izolatiei este din foaie de otel galvanizat,
de 0,5 mm. Racordurile rezervorului sunt de " ( teava cupru 22x1mm) pe partea de intrare iesire apa, de 1" racord de golire, 1
1/4" rezistenta electrica, 3 racorduri de 1/2 toli (senzori, anod magneziu, si vana suprapresiune) . Panoul se livreaza cu suport
pentru acoperis plan, ce se poate adapta si pentru acoperis inclinat

Performanțele panoului solar Vision sunt date de tuburile vidate din care este alcătuit și de rezervorul presurizat din dotarea acestuia. Tuburile vidate prezintă numeroase avantaje în comparație cu alte tipuri de panouri. Au putere foarte ridicată de absorbție a radiației solare grație sticlei din care sunt fabricate, iar în plus acestea sunt simplu de înlocuit în cazul în care se deteriorează. Tuburile funcționează independent unul față de celălalt, astfel că stricarea unuia nu afectează și funcționarea celorlalte sau a întregului sistem.

Panoul solar este utilizat pentru încălzirea apei menajere. Acesta poate asigura în jur de 60-80% din necesarul de apă caldă iarna, iar vara asigură necesarul de 100%. Este prevăzut cu rezervor presurizat, care primește apa în mod constant de la rețeaua de apă sau prin pomparea de la hidrofor. În acest fel, rezervorul dispune de apă suficientă în orice moment, fără ca aceasta să se termine. Un alt avantaj al utilizării rezervorului presurizat este faptul că sistemul devine mult mai eficient astfel, căci se reduce timpul de încălzire al apei.

Sistemul de încălzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate de la Vision reprezintă o modalitate foarte economică, care ne scutește de foarte multe cheltuieli privind consumul de energie. Energia solară este regenerabilă și disponibilă pretutindeni, astfel că nu mai este nevoie să depindem de rețelele publice de furnizare a energiei. Spre deosebire de sursele de energie fosile, care sunt cele mai poluante, utilizarea energiei solare nu produce nici un fel de poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obținere a energiei. Panoul Vision ne oferă șansa de a beneficia gratuit de apă caldă, fără grija facturilor. În acest fel putem obține o casă mult mai eficientă din punct de vedere energetic. În același timp putem avea grijă și de calitatea mediului înconjurător, făcând o diferență mică, dar notabilă în privința diminuării gradului de poluare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP TUB VIDAT HEATPIPE CU REZERVOR
MODEL A9H15
NR. DE TUBURI [BUC] 15
PUTERE [W] N/A
EFICIENTA [%] 73
TEMP. MAXIMA [°C] 230
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
SUPRAFATA BRUTA [MP] 3.22
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] N/A
CAPACITATE REZERVOR [L] 200
DISTANTA INTRE AXE TUBURI [mm] 110
DIAMETRU TUB EXTERIOR [mm] 58
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 1850 MM
LATIME [MM] 1987 MM
ADANCIME [MM] 1200 MM
MASA [KG] 89
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review