PANOU SOLAR CU TUBURI VIDATE VISION, REZERVOR AISI316L, PRESURIZAT, 150 L, 1800/12 TUBURI, 1.5k

(2) Adauga un review

  • -12 %

2,450.00 LEI (Reducere 12.24%)

2,150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou solar cu tuburi vidate si rezervor presurizat, folosit pentru preparare apa calda menajera. Tuburile vidate sunt de tipul
Heatpipe (tub termic). Suprafata selectiva a invelisului interior al tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o
transfera prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru si apoi catre rezervor. Rezervorul interior este realizat din otel inox
AISI 316L cu grosime de 1.5 mm, izolat cu poliuretan cu grosimea de 45 mm. Protectia izolatiei este din foaie de otel galvanizat,
de 0,5 mm. Racordurile rezervorului sunt de " ( teava cupru 22x1mm) pe partea de intrare iesire apa, de 1" racord de golire, 1
1/4" rezistenta electrica, 3 racorduri de 1/2 toli (senzori, anod magneziu, si vana suprapresiune) . Panoul se livreaza cu suport
pentru acoperis plan, ce se poate adapta si pentru acoperis inclinat

Panoul solar cu tuburi vidate tip Heat Pipe și rezervor presurizat de la Vision ne oferă toate avantajele utilizării energiei solare pentru prepararea apei calde menajere. Prin intermediul acestuia putem dispune de apă caldă cu un consum mult mai redus de energie, care în zilele însorite poate fi nul. Este o modalitate foarte economică prin care putem avea asigurat necesarul de apă caldă aproape tot timpul anului. Radiația solară este o sursă de energie inepuizabilă și curată, adică nu produce nici un fel de poluare. În plus, este gratuită și disponibilă oricui și oriunde. Utilizarea energiei solare ne oferă mai multă independență față se sursele de energie convenționale, care nu sunt disponibile tuturor.

Panoul solar cu tuburi vidate oferă cea mai mare performanță dintre alte tipuri de panouri solare. Tuburile vidate sunt confecționate din sticlă specială, acoperită cu vopsea cu performanțe remarcabile care amplifică absorbția radiației solare. Vidarea asigură captarea căldurii solare și transportul acesteia către rezervor cu pierderi termice foarte mici. Forma cilindrică a tuburilor le conferă capacitatea de a capta razele solare din mai multe direcții, ceea ce contribuie la sporirea eficienței acestora. Astfel, acestea pot asigura captarea căldurii chiar și în condiții de cer înnorat, asigurând suficientă căldură pentru încălzirea apei aproape tot timpul anului.

Rezervorul presurizat are rolul de a încălzi cantitatea de apă disponibilă într-un timp mai scurt, alimentarea acestuia putându-se realiza direct de la rețeaua de distribuție a apei sau de la hidrofor. Această modalitate este mult mai comodă pentru noi, căci nu este nevoie să încărcăm rezervorul de fiecare dată când apa se consumă. Astfel, putem beneficia de apă caldă menajeră ori de câte ori avem nevoie, fără teama că se va termina prea curând.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP TUB VIDAT HEATPIPE CU REZERVOR
MODEL A9H12
NR. DE TUBURI [BUC] 12
PUTERE [W] N/A
EFICIENTA [%] 73
TEMP. MAXIMA [°C] 230
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
SUPRAFATA BRUTA [MP] 2.59
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] N/A
CAPACITATE REZERVOR [L] 150
DISTANTA INTRE AXE TUBURI [mm] 110
DIAMETRU TUB EXTERIOR [mm] 58
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 1520 MM
LATIME [MM] 1987 MM
ADANCIME [MM] 1200 MM
MASA [KG] 73
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (2 review-uri)

Adaugă un review