PANOU SOLAR CU TUBURI VIDATE, PRESURIZAT, VISION 1800/20 TUBURI, 1.3kW

(1) Adauga un review

1,900.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou solar cu tuburi vidate de tipul Heatpipe (tub termic), folosit pentru captarea energiei solare. Suprafata selectiva a invelisului interior al tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o transfera prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru.
Sistemul poate functiona cu o presiune de pana la 1.2 Mpa si poate fi combinat cu o alta sursa existenta de energie. Este folosit pentru instalatii de preparare a apei calde cu boiler bivalent, instalatii de incalzire pentru piscine si instalatii de incalzire.
Racorduri colectori: 3/4 toli ( teava cupru 22x1mm )
Colectorul cuprinde suport pentru acoperis inclinat.
Accesorii optionale:
- sistem fixare acoperis plan

Energia solară este cea mai puternică formă de energie pe Pământ de care depinde întreaga viață terestră. Cum putem beneficia la maxim de energia solară? Utilizând-o pentru a produce necesarul de căldură de care avem nevoie zilnic.

Cu panoul solar cu tuburi vidate de la ROMSTAL puteți asigura aportul necesar de energie pentru a încălzi apa menajeră pentru activitățile cotidiene. Desfășurarea activităților zilnice este de neconceput în lipsa condițiilor cu care suntem obișnuiți pentru asigurarea unui ritm modern de viață. Însă, din cauză că vechile surse de energie, bazate pe combustibili fosili, nu sunt suficiente, poluează atmosfera și se epuizează repede, avem nevoie de alternative viabile. Utilizarea radiației solare este o modalitate excelentă pentru a procura necesarul de energie în vederea satisfacerii unora dintre necesitățile pe care le presupune traiul modern.

Panouri solare cu tuburi

eco friendlyEnergia solară este regenerabilă și nepoluantă, este o sursă curată de energie, care nu crează produse secundare și deșeuri. Poate fi întrebuințată de aproape oriunde în lume, în special din locurile puternic însorite. Panoul solar captează căldura provenită de la soare și o transmite către un rezervor, unde este stocată. Căldura este transferată mai departe acolo unde este nevoie, fie către un boiler pentru a prepara apa caldă menajeră, fie către sistemele de încălzit piscina. În acest mod aveți asigurat aportul de căldură fără nici un cost, gratuit. Poate cel mai important și convingător argument în favoarea utilizării panourilor solare, îl reprezintă faptul că reduce substanțial costurile lunare pentru utilități. Veți realiza economii consistente lună de lună, iar teama de nemiloasele facturi va dispărea, odată ce veți instala panouri solare.

panou solar vision

Panourile solare sunt o alegere avantajoasă pentru casa dvs, fiind foarte rezistente și create să dureze ai mult. Deteriorările datorate trecerii timpului, uzurii sau intemperiilor sunt reduse la minim, iar eficiența acestora rămâne valabilă până la sfârșit. Investiția în surse de energie alternativă este una foarte rentabilă pentru oricine. În acest fel diminuați consumul de energie, reduceți costurile și contribuiți la protejarea mediului înconjurător! Profita acum de oferta de pret si ia-ti un panou solar cu tuburi vidate (tub solar) care sa te ajute sa ai facturi pe 0!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP TUB VIDAT DE TIP HEATPIPE
MODEL 1800/20
NR. DE TUBURI [BUC] 20
PUTERE [W] 1359 W
EFICIENTA [%] 73
TEMP. MAXIMA [°C] 208
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 12
SUPRAFATA BRUTA [MP] 3.10
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] 1.87
DISTANTA INTRE AXE TUBURI [mm] 75
DIAMETRU TUB EXTERIOR [mm] 58
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 1990 MM
LATIME [MM] 1670 MM
ADANCIME [MM] 130 MM
MASA [KG] 64
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (1 review)

Adaugă un review