PANOU REFLECTORIZANT TERMIC DIN POLISTIREN CU AL. PTR. RADIATOARE, ROLA 6000X500X4 mm,3 mp

Adauga un review

69.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panoul reflectorizant confectionat din placi de polistiren expandat de cu grosimea de 4 mm, laminat cu o folie de aluminiu. Sunt
utilizate pentru a limita pierderile de caldura prin pereti, catre exterior, in dreptul unor obiecte fierbinti, de exemplu in
zona radiatoarelor. Ajuta la recuperarea a 90% din caldura pierduta in aceste zone, prin izolarea termica cu polistiren expandat,
dar si prin reducerea radiatiei termice absorbite de perete, cu ajutorul foliei de aluminiu. Are o rezistenta la foc conform EN
13501 1 E

Izolația locuinței reprezintă o etapă esențială pentru obținerea unei eficiențe energetice maxime. Izolația împiedică pierderile de căldură și asigură funcționarea mult mai bună a sistemului termic. Sistemul nu va mai fi suprasolicitat în perioadele geroase, iar în încăperi se va putea menține un climat ambiental mult mai plăcut. Izolația are rolul de a menține o temperatură constantă în interior pentru o perioadă mai îndelungată și de a nu permite răcirea bruscă a încăperilor.

Utilizarea panoului termic reflectorizant din polistiren în zona unde se află radiatoarele este esențială pentru izolația temeinică a locuinței. Acesta salvează până la 90% din căldura care altfel ar fi irosită din această zonă. Radiatoarele se montează de regulă sub ferestre, pe un perete care dă spre exterior, pentru a permite răspândirea cât mai uniformă a căldurii în interior. Însă acest lucru înseamnă și că vor exista pierderi inevitabile de căldură, deoarece peretele exterior va fi mult mai rece. Izolația zonelor unde se află radiatoarele asigură distirbuirea mult mai bună a căldurii, iar caloriferele pot fi setate pe o putere mai redusă pentru a beneficia de confortul termic necesar.

Suprasolicitarea sistemului termic duce la deteriorarea acestuia mai devreme și scade performațele sistemului. O locuință izolată înseamnă reducerea consumului de energie și costuri mult mai reduse pentru aceasta. Izolația în zona radiatoarelor se realizează cu altfel de materiale, care rezistă la temperaturi mai ridicate. Căldura este redirecționată către interior și nu se va pierde în perete.

Cu ajutorul izolației putem controla mai bine climatul ambiental pentru a obține confortul termic dorit și a reduce consumul. Menținerea temperaturii ambientale constante este mult mai confortabil și prielnic pentru starea noastră de bine.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SELITHERM
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0.1 M2K/W
LUNGIME [MM] 6000 MM
LATIME [MM] 500 MM
NR. PANOURI [BUC] 1
SUPRAFATA [MP] 3
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri