PANOU FOTOVOLTAIC, POLICRISTALIN, 250W 31.62V 8.37A

(3) Adauga un review

 • -20 %

880.01 LEI (Reducere 20%)

704.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou fotovoltaic policristalin cu geam protector, tratat termic si de structura prismatica. Rama este confectionata din aluminiu anodizat. Modulul poate fi inclus in aplicatii on-grid sau off-grid. Tehnologia de fabricatie de ultima generatie, asigura eficienta inalta si performanta pe termen lung.

Caracteristici:
- cutie jonctiune Tyco Solarlok Z - Rail (115mm x 110mm x 23mm)
- conectori compatibili cu MC4 (70mm)
- rezistenta la: vant - 200km/h, zapada - 550kg/m , grindina - 80km/h pentru 25mm
- garantie eficienta: peste 90% in primii 12 ani si peste 80% pana in 25 ani

panou fotovoltaic 250 W

Caracteristicile panoului fotovoltaic WT250P de la Wattrom, parte a Tritech Group sunt:

 • suprafața absorbantă mare puterea foarte ridicată de 250W
 • randamentul mare al celulelor solare din siliciu policristal de a transforma energia luminoasă în energie electrică
 • durata de viață îndelungată ce poate ajunge până la 20 de ani
 • rezistența la factorii de mediu, precum umiditate și frig

 

Panourile fotovoltaice cu putere mare sunt folosite de regulă pentru producerea unei cantități ridicate de energie în cadrul centralelor fotovoltaice. Panourile produc energie prin intermediul celulelor fotovoltaice. Acestea captează radiația soarelui transformând-o în energie.

panou solar fotovoltaic

Panourile fotovoltaice funcționează chiar și în condiții de radiație indirectă, adică atunci când este înnorat. În aceste condiții scade eficiența panoului. Condițiile optime pentru producerea energiei sunt atunci când radiația solară cade perpendicular pe suprafața celulelor, când afară este senin iar lumina soarelui este directă.

Pentru captarea optimă a razelor solare este indicat ca panoul să fie montat cu un anumit unghi de înclinație, astfel încât radiația solară să cadă perpendicular pe suprafața acestuia în momentul când soarele se află la amiază. Atunci este captată cea mai mare cantitate de lumină din cursul unei zile. În acest fel ne asigurăm că obținem cel mai mare randament energetic.

 

Energia produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice este înmagazinată prin intermediul acumulatorilor speciali pentru a putea fi utilizată. Cele mai eficiente panouri sunt cele confecționate din celule monocristaline și policristaline. Acestea au cea mai mare capacitate de generare a curentului electric. Electricitatea se produce atâta timp cât fotonii vin în contact cu celulele fotovoltaice, adică atâta timp cât este soare pe cer.

Energia solară este esențială vieții pe Pământ. Fără aceasta nu ar fi existat abundența și diversitatea biologică care există astăzi. Acum, putem întrebuința prețioasa energie solară pentru a ne asigura aportul necesar de energie specific unui trai modern. Deși este disponibilă zi de zi, doar acum există tehnologia accesibilă oricui pentru a vă pune la dispoziție utilizarea pe scară largă a acesteia.

Panourile fotovoltaice sunt ideale pentru a produce și asigura necesarul de energie pentru o întreagă locuință și nu numai. Acestea pot fi amplasate fie în câmp deschis, fie pe acoperișurile clădirilor pentru a capta cât mai mult posibil din radiația solară. Cu ajutorul acestora veți diminua consistent factura la energie, putând chiar să o reduceți până la 0. La Romstal iti poti alege un panou solar la un pret excelent profitand de oferta noastra larga.

Energia solară este gratuită, oricine poate beneficia de aceasta. Este mult mai indicat să apelăm la surse de energie regenerabilă deoarece putem dispune nelimitat de acestea. Tehnologia din prezent ne permite să ne bucurăm de avantajul acesta, reușind să funcționeze chiar și în zone mai puțin prielnice. Nu are importanță foarte mare zona climatică, căci aceste panouri funcționează cu succes atâta timp cât soarele luminează. Mecanismul acestora asigură un randament mare de utilizare a energiei receptate.

Cu ajutorul panourilor fotovoltaice căpătați concomitent și independență energetică. Astfel, nu mai sunteți influențat de prețul oscilant al energiei electrice. Panourile sunt foarte eficiente și rentabile, putând să dureze până la 25 de ani.

Reducerea consumului de energie este urmată simultan și de reducerea emisiilor poluante. Panourile fotovoltaice sunt o modalitate de a obține energie verde, ecologică, care nu afectează mediul înconjurător. În timp ce dvs veți beneficia de tot confortul necesar și de cheltuielile reduse, contribuiți și la crearea unui mediu mai sănătos și mai curat.

Adoptând metodele neconvenționale de procurare a energiei, ne asigurăm un viitor sustenabil și un prezent fără grija facturilor!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND WATTROM
MODEL WT 250P16
PUTERE MAXIMA [W] 255
TENSIUNE PUNCT PUTERE MAX. [V] 31.62
CURENT PUNCT PUTERE MAX. [A] 8.37
TENSIUNE DE MERS IN GOL [V] 37.98
CURENT DE SCURT CIRCUIT [A] 8.9
TENSIUNE MAXIMA SISTEM [V] 1000
TIP CELULE POLICRISTALINE
DIMENSIUNI CELULA 156*156 MM
EFICIENTA [%] 16.4
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +85
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -40
LUNGIME [MM] 1657
LATIME [MM] 998
ADANCIME [MM] 38 MM
MASA [KG] 18.1
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (3 review-uri)

Adaugă un review