PANOU ELECTRONIC "KTCVA" TERMOSTAT CAMERA,SELECTOR VITEZA; 2 TEVI

Adauga un review

  • Cod produs: 81CH9704
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: RHOSS S.p.A.

380.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Putem profita de toate beneficiile pe care ni le aduce energia solară cu ajutorul unui sistem de panouri solare. Panourile solare se utilizează pentru încălzirea apei pe care o putem folosi ca apă menajeră sau în cadul instalației de încălzire a locuinței. Pentru eficientizarea maximă a sistemului RHOSS ne oferă termostatul de cameră prin care putem regla cu precizie temperatura din interior, menținând simultan un nivel scăzut al consumului de energie.

Termostatul este foarte simplu de folosit și reprezintă soluția optimă pentru ajustarea termică și controlul climatului ambiental. Încălzirea cu ajutorul panourilor solare necesită reglaj special, căci temperaturile furnizate de instalația termică por varia destul de mult pe parcursul unei zile.

Cele mai înalte temperaturi sunt obținute în perioada amiezii, când soarele stralucește cel mai tare. Pe măsură ce se schimbă unghiul sub care cad razele solare pe suprafața panourilor, scade și randamentul termic al sistemului. Cu ajutorul termostatului putem beneficia în orice moment de temperaturi constante, care să ne asigure confortul termic indiferent de vremea de afară.

Utilizarea energiei solare pentru încălzirea apei reprezintă o modalitate de a reduce drastic consumul de energie. Panourile solare sunt foarte eficiente și pot furniza o mare parte din necesarul de căldură al unei locuințe. Acestea funcționează pe orice tip de vreme, chiar dacă afară poate fi înnorat. În zilele însorite panourile solare pot acoperi întregul necesar de apă caldă.

Energia solară este alternativa cea mai viabilă la sursele de energie convenționale. Aceasta este regenerabilă și inepuizabilă, având marele avantaj că nu produce nici un fel de poluare și este foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri