PANOU CADA EQUILIBRA, L.120xL.120cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80CB0901
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: BELFORM

249.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PANOU CADA EQUILIBRA, L.120xL.120cm din categoria Amenajare baie - Cazi de baie - Panouri si suporturi de cada - Panouri pentru cazi de baie.

Panoul din acril pentru cada EQUILIBRA este foarte ușor de aplicat, având greutate redusă. Avatajul cazilor din acril este faptul că pot fi completate cu panouri speciale, foarte simplu de montat, fără ajutor specializat.

Căzile clasice, din fontă sau oțel sunt finisate prin zidire, care este un procedeu mai complicat și mai dificil de realizat. Pe când panoul frontal din acril este foarte ușor de instalat, mulându-se perfect pe forma căzii. Acesta are rolul de a masca instalația sanitară și de a conferi un aspect estetic plăcut și unitar căzii.

Acrilul are avantajul că poate fi turnat în orice formă, de aceea panoul are o formă curbată care urmează aceiași linie precum cea a căzii EQUILIBRA. Forma simetrică a căzii este completată perfect de panoul simplu, cu suprafață lucioasă și plană. Elegantă și practică, cada EQUILIBRA este concepută pentru băile de mici dimensiuni, fiind simplu de montat în orice colț dorim.

Fiind confecționat din acril, panoul se întreține ușor și rezistă foarte bine chiar și după o lungă perioadă de utilizare. Acesta iși menține foarte bine culoarea intactă, fără să capate pete galbene inestetice. Nu necesită vreun tratament special, căci suprafața netedă nu permite prafului să se depună.

Cada EQUILIBRA se montează pe colț, astfel panoul din acril se amplasează în partea frontală a acestuia între doi pereți alăturați. În acest fel economisim foarte mult spațiu, bucurându-ne de confort excelent și lejeritate de mișcare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri