Pachete solare promotionale

Profita acum de pachetele solare promotionale pe care Romstal ti le-a pregatit! Specialistii nostri au format diverse pachte din panouri solare, boiler si accesorii pentru ca tu sa ai posibilitatea sa le achizitionezi la cele mai bune preturi din piata. Sunt pachete pentru 2 sau 3 persoane care iti vor asigura energia electrica la un pret infim. Nu mai punem la socoteala faptul ca vei proteja astfel si mediul inconjurator.

Romstal vine in intampinarea nevoilor tale si te ajuta sa instalezi produse ECO care vor utiliza energia solara, sursa gratuita si inepuizabila. Amortizarea investitiei se realizeaza rapid, mai ales ca aceste pachete au pretul mult redus fata de achizitia separata a elementelor componente.

Alege si tu sa beneficiezi de energia gratuita, autonoma, inepuizabila si ecologica venita direct de la soare care va exclude consumul de combustibil, lucru care te va face independent din punct de vedere financiar (nu va mai trebui sa platesti facturi la curent).

Poti comanda, de exemplu, un pachetul complet pentru prepararea apei calde cu ajutorul panourilor solare conceput pentru acoperirea necesarului a maximum 3 persoane. Pachetul poate contine unul sau doua panouri solare, un boiler cu capacitatea mare și piesele necesare pentru montarea acestora. Pachetul te ajuta sa beneficiezi de apa calda curenta, gratis, fara consum de energie.

Te vei bucura si mai tare cand vei observa cat de simplu sunt de intretinut aceste panouri solare si ca nu presupun costuri de exploatare.