PACHET REZERVOR WC INCASTRAT GEBERIT SIGMA UP720 + PLACA COMANDA + SIST. FIXARE 3-6/9L

Adauga un review

  • Cod produs: 62GB0030
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEBERIT

990.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PACHET REZERVOR WC INCASTRAT GEBERIT SIGMA UP720 + PLACA COMANDA + SIST. FIXARE 3-6/9L din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare - Rezervoare wc si accesorii - Rezervoare wc incastrate fara cadru.

GEBERIT a conceput un pachet alcătuit dintr-un rezervor încastrat în perete, sistem de prindere și placă de comandă dublă. Sistemul de tragere a apei prin intermediul rezervorului îngropat reprezintă un mod inovator și foarte sigur de a efectua funcția de curățare a vasului de toaletă. Capacitatea acestuia este una mult mai redusă, fiind dotat cu sistem de economisire a apei.

Instalarea rezervorului se realizează cu ușurință, putând fi efectuată în orice tip de locuință. Fie că este vorba de apartamente de bloc, sau case, fie că avem de-a face cu o clădire mai nouă sau mai veche, putem monta fără nici o problemă sistemul de tragere a apei cu rezervor ascuns. Prin modalitatea novatoare de instalare baia capătă mai mult spațiu și mai multă libertate pentru amenajări stilate.

Igienizarea băii este mult mai ușor de întreținut prin instalarea rezervorului încastrat în perete, deoarece nu există părți la suprafață care se pot murdări. Spre deosebire de un rezervor aparent, cel încastrat nu necesită curățare sau alte operațiuni de înreținere. Vom evita riscul contaminărilor cu microbi mult mai eficient prin intermediul acestuia, neavând suprafață de contact.

Eficientizarea consumului este asigurată prin dislocarea unui volum foarte redus de apă atunci când acționăm mecanismul de funcționare. Prin aceasta rezervorul este considerat un produs foarte economic și având calități ecologice. Utilizând mai puțină apă obținem același confort, aceiași curățenie, dar cu un consum mult mai redus și costuri pe măsură.

Rezistența și durabilitatea rezervorului întrec cu mult pe cele ale unui aparent. Rezervorul poate funcționa fără nici o problemă un timp foarte îndelungat.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri