PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 62 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1

Adauga un review

2,450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 62 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1 din categoria Pompe si vase de expansiune - Pompe si grupuri de pompare - Pompe de apa rece - Pompe centrifuge electronice. Livrare Gratuita!

Pompa centrifugă DAB JET împreună cu sistemul de automatizare ACTIVE DRIVER are capacitatea de a pompa apa în mod uniform și ușor de controlat.  Pompa centrifugă face parte din categoria pompelor cu rotor, care are rolul de a circula apa în instalația proprie.  Aceasta poate fi folosită într-o gamă largă de domenii, precum agricultura, pentru irigarea culturilor, în hale industriale sau întrebuințare rezidențială.

Avantajul pompei centrifuge este faptul că nu are neajunsul pompelor cu piston, care funcționează neuniform.  Funcționarea pompei centrifuge DAB JET se bazează pe continuitatea curentului de lichid care traversează pompa.  În acest fel beneficiem de alimentare cu apă în mod constant, fără fluctuații ale debitului și presiunii.  Acest lucru este foarte benefic în special aparatelor care funcționează cu apă, precum boilere, centrale termice sau mașini de spălat.  Riscul deteriorării acestora este mult mai scăzut, durata de viață este prelungită și funcționarea lor se desfășoară la randamentul maxim.

Pachetul oferit de DAB PUMPS este soluția completă pentru alimentarea cu apă a locuinței.  Pompa centrifugă asigură aportul constant de apă, iar cu ajutorul sistemului de control ACTIVE DRIVER avem posibilitatea de a opta pentru modul în care dorim să funcționeze pompa.  Astfel se salvează foarte multă energie și resursele sunt utilizate în modul cel mai optim.

Pompa centrifugă DAB JET ne oferă avantajul de a beneficia de resursele de apă și de alimentare cu apă curentă în orice zonă ne-am afla.  Astfel nu trebuie să depindem de rețelele publice de furnizare a apei. Pompa DAB JET asigură debit maxim al apei, rapid și în orice moment dorim.  Este foarte rezistentă la coroziune, are durată mare de întrebuințare, iar cu ajutorul sistemului de control ACTIVE DRIVER se obține eficiență maximă și reducerea consumului.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri