0372 123 101
PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 102 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1
2.500,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
#

PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 102 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1


PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 102 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1

Cod produs: 73PD0003
Producator: DAB PUMPS S.P.A
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

2.500,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescrierePompa centrifugă DAB JET 102 mp vine la pachet cu sistemul de control ACTIVE DRIVER. Avantajele pompei sunt:

– este ușor de transportat și de mânuit, datorită formei compacte

– este ideală pentru alimentarea cu apă potabilă pentru locuințe, clădiri, pentru hale industriale de mărimi mici și medii sau pentru irigarea grădinilor și livezilor

– este stabilă în funcționarea

– oferă eficiență optimă în timpul utilizării, asigurând un consum redus de energie

– fiabilitate ridicată indiferent de aplicație – motor cu putere mare ce poate face față fără probleme oricăror tipuri de aplicații

– calitate garantată DAB PUMPS

– durabilitate foarte mare

– ridică presiunea apei pentru alimentarea sistemelor hidrosanitare din domeniul casnic

– apa cu care lucrează este curată și nu conține lichide agresive, impurități mecanice sau nisip, astfel ne putem bucura de apă curată în permanență

Cu ajutorul sistemului de control ACTIVE DRIVER putem regla funcționarea pompei în concordanță cu nevoile pe care le avem și astfel încât să obținem eficiență maximă a pompei.  Acest lucru ne permite să beneficiem de apă curentă exact cât ne trebuie, oricând dorim și fără să facem risipă de energie.  Este foarte simplu de folosit și asigură controlul optim al pompei pentru a preveni uzura și deteriorarea acesteia.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse