PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 102 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1

Adauga un review

2,600.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PACHET POMPA CENTRIFUGA DAB JET 102 MP + ACTIVE DRIVER M/M 1.1 din categoria Pompe si vase de expansiune - Pompe si grupuri de pompare - Pompe de apa rece - Pompe centrifuge electronice. Livrare Gratuita!

Pompa centrifugă DAB JET 102 mp vine la pachet cu sistemul de control ACTIVE DRIVER. Avantajele pompei sunt:

– este ușor de transportat și de mânuit, datorită formei compacte

– este ideală pentru alimentarea cu apă potabilă pentru locuințe, clădiri, pentru hale industriale de mărimi mici și medii sau pentru irigarea grădinilor și livezilor

– este stabilă în funcționarea

– oferă eficiență optimă în timpul utilizării, asigurând un consum redus de energie

– fiabilitate ridicată indiferent de aplicație – motor cu putere mare ce poate face față fără probleme oricăror tipuri de aplicații

– calitate garantată DAB PUMPS

– durabilitate foarte mare

– ridică presiunea apei pentru alimentarea sistemelor hidrosanitare din domeniul casnic

– apa cu care lucrează este curată și nu conține lichide agresive, impurități mecanice sau nisip, astfel ne putem bucura de apă curată în permanență

Cu ajutorul sistemului de control ACTIVE DRIVER putem regla funcționarea pompei în concordanță cu nevoile pe care le avem și astfel încât să obținem eficiență maximă a pompei.  Acest lucru ne permite să beneficiem de apă curentă exact cât ne trebuie, oricând dorim și fără să facem risipă de energie.  Este foarte simplu de folosit și asigură controlul optim al pompei pentru a preveni uzura și deteriorarea acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri