PACHET CENTRALA TERMICA INCALZIRE + ACCESORII, VIESSMANN VITODENS 200W, 60 kW(50-30°C)

Adauga un review

 • Cod produs: 35WP0079
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VIESSMANN

15,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pachet alcatuit din:
- o microcentrala murala
- automatizare vitotronic 200
- un senzor de temperatura boiler
- racord perete exterior
- cot de 87grd
- sonda exterioara de temperatura
- Vitoconnect 100 tip OPTO1, pentru conectarea la internet.
Microcentrala murala in condensatie functioneaza pe combustibil gazos si este utilizata pentru incalzire, avand o suprafata de schimb de caldura tip Inox-Radial.
Microcentrala are urmatoarele caracteristici:
- arzator MatriX cilindric modulat
- suflanta pentru aer de ardere cu turatie variabila
Interfata tabloului de comanda contine:
- manometru
- display
- led avarie
- led functionare
- tasta de deblocare
- comutator pornit-oprit
- taste: intoarcere la pasul anterior, taste cursor, OK, ajutor, meniu extins.
- display ce afiseaza: temperatura apei din cazan, temperatura apei calde menajere, informatii, datele instalatiei, datele de diagnosticare, mesajele de avarie.
- posibilitatea de setare a parametrilor urmatori: temperatura de ambianta, temperatura apei calde menajere, regimul de functionare, programarile orare pentru incalzire, prepararea apei calde menajere si recirculare, regimul economic, regimul de petrecere, programul de vacanta, caracteristicile de incalzire, codari, verificarile releelor, regimul de testare

centrala termica viessmann vitodens 200 Viessmann este un pioner în materie de soluții pentru încălzire, oferind o gamă largă de produse ce utilizează tehnici speciale pentru mărirea performanțelor, alături de integrarea de noi resurse energetice. Soluții viabile și sustenabile, pentru viitor, cu eficiență mult îmbunătățită și fiabilitate garantată, acesta este proiectul Viessmann pentru acum! Viessmann a conceput centrala termică Vitodens 200 care oferă o putere termică foarte ridicată, pentru locuințe generoase sau clădiri de mari dimensiuni. În plus, se poate realiza instalarea în cascadă a până la 4 centrale care pot asigura o putere termică cumulată de 4 ori mai mare, pentru clădiri comerciale sau publice. Puterea termică ridicată nu înseamnă, însă, și consum mare de energie.

Centrala este construită conform tehnicii în condensație care asigură un randament termic foarte ridicat situat înre 98% și 109%. Astfel putem beneficia de tot confortul termic dorit, fără costuri mari pentru aceasta. Centrala este prevăzută cu sistem de automatizare, care asigură integrarea perfectă a tuturor aparatelor pentru un rezultat de excepție privind economisirea și confortul termic. Conform dictonului ”întregul este mai mult decât suma părțilol sale”, Viessmann ne invită să înțelegem imaginea globală și să reușim să adaptăm necesităților noastre toate produsele și tehnologiile disponibile. Totul poate conlucra într-o potrivire perfectă, asigurând armonia deplină și performanțe inegalabile.

Centrala Vitodens 200 este durabilă și eficientă, prin funcționarea dată de schimbătorul de căldură Inox-Radial. Acesta este răspunzător pentru tehnica condensației, care recuperează căldura degajată de gazele de evacuare. Astfel sunt reduse noxele rezultate în urma arderii gazelor, iar surplusul de căldură este redistribuit către instalația termică, sporindu-i randamentul. Consumul energetic este drastic redus prin simpla utilizare a centralei, iar împreună cu sistemul de automatizare putem evita și consumul inutil și risipa de energie, economisind substanțial în privința cheltuielilor, fără să ne fie afectat confortul termic în vreun fel.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VIESSMANN
TIP CONSTRUCTIV INCALZIRE / ACM EXTERN
MONTAJ PERETE
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 80/60 [KW] 54.4
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 50/30 [KW] 60.0
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 80/60 [KW] 15.4
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 50/30 [KW] 17.0
RAPORT DE MODULARE 1:4
CLASA RANDAMENT ENERG. SEZON. A
RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER [%] 92
RANDAMENT LA 80/60 GRD C [%] 98
RANDAMENT LA 50/30 GRD C [%] 109
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 80
PRES. MAX. IN CIRCUITUL INC. [BAR] 4
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 220/50
PUTERE ELECTRICA [W] 82
NIVEL DE PUTERE ACUSTICA [dB] 37
CAPACITATE VAS DE EXPANSIUNE [L] N/A
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [TOLI] 1 1/2
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [TOLI] 1 1/2
RACORD COMBUSTIBIL [TOLI] 3/4
RACORD GAZE ARSE [MM] 80/125
CANTITATE DE CONDENS [LPH] 7,9
COMBUSTIBIL GAZ METAN DA
COMBUSTIBIL GPL DA
CONSUM COMBUSTIBIL GAZ METAN 6,91 [NMC/H]
CONSUM DE COMBUSTIBIL GPL 4,39 [KG/H]
INALTIME [MM] 850
LATIME [MM] 480
ADANCIME [MM] 380
MASA [KG] 65
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri