OGLINDA MARINE, ALB

Adauga un review

  • Cod produs: 79SE7724
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SEREL

850.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Oglinda este o piesă indispensabilă pentru orice baie. Aproape că nu ne putem imagina cum ne-am desfășura activitățile zilnice fără aceasta. Ar fi de-a dreptul imposibil să reușim să terminăm cu succes orice mică activitate obișnuită, de la spălatul pe dinți, la pieptănat.

Accesorizarea băii cu o oglindă potrivită este foarte importantă pentru stilul unitar al încăperii. SEREL vă propune o gamă deosebită de produse de baie, esențiale pentru echiparea completă a acesteia. Iar din această gamă nu avea cum să lipsească elementul crucial, care întregește ansamblul, oglinda.

Oglinda din gama MARINE de inspirație acvatică are aceiași tematică care se regăsește cu precădere și în celelalte piese. Liniile rotunjite, fluide, precum valurile mării sunt cele ce predomină felul cum a fost concepută această gamă, iar oglinda urmărește același mod de creație.

Oglinda are o formă perfectă pentru a se integra precis pe cadrul lavoarului MARINE. Lavoarul are un design din linii unduitoare, iar oglinda se potrivește cu acesta precum o piesă de puzzle.

Îmbinarea perfectă a tuturor pieselor crează un plus de confort vizual, aducându-vă o senzație de liniștire. Designul oglinzii constă dintr-o formă alungită ce amintește de aripile dorsale ale delfinilor. Acest aspect crează un ușor aer jucăuș, relaxat și plăcut, conferind încăperii un stil foarte confortabil.

Perfectă pentru a vă ajuta atunci când realizați machiajul sau, din contră, vă demachiați, când vă aranjați părul sau când vă aplicați cremele și loțiunile pentru față, oglinda MARINE este suficient de spațioasă pentru a vă oferi lejeritatea de care aveți nevoie când o întrebuințați. Având forma alungită va fi foarte ușor să vă priviți din toate unghiurile, astfel încât să fiți siguri că arătați impecabil.

Foarte pactică și cu un design deosebit, oricine va îndrăgi oglinda din gama MARINE. Alegând această gamă veți duce puțin din senzația plăcută de vacanță la mare în baia dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri