OGLINDA BARRIL 44x80cm

Adauga un review

 • -40 %
 • Cod produs: 80D 6386
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: STEFI DOR

140.00 LEI (Reducere 40%)

84.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Oglinda 440x800 mm
ATENTIE! Aplicele oglinzilor NU SUNT INCLUSE IN PRETUL ACESTORA

oglinda pentru baie

Oglinda este un accesoriu ce nu poate lipsi din nici o casă și fără de care ne-ar fi foarte greu să ne imaginăm cum s-ar desfășura activitățile zilnice. Aranjatul părului, îmbrăcatul, spălatul pe dinți sau față, machiatul sunt câteva dintre activitățile zilnice ce se desfășoară preponderent în fața oglinzii.

Oglinda BARRIL este ideală pentru a fi montată în orice încăpere. Designul acesteia o face ușor de integrat în stilul oricărei camera. Forma simplă și elegantă îi conferă versatilitate, făcând-o ușor de potrivit oriunde doriți.

Este ideală pentru a fi montată în holul de la intrare, având o înălțime potrivită pentru a vă putea verifica coafura, machiajul sau cum vă stau hainele înainte de a ieși din casă. Astfel veți avea mai multă siguranță că aveți totul aranjat exact așa cum ați dorit și nimic nu este în neregulă atunci când trebuie să plecați la serviciu sau la un eveniment.

Oglinda poate fi instalată la fel de bine și în dormitor sau în dressing-room. De fiecare dată când veți proba haine veți putea să observați care se potrivește mai bine cu ajutorul oglinzii BARRIL. De asemenea, o puteți amplasa alături de cabina pentru machiaj pentru a putea să realizați machiajul perfect pentru orice ocazie.

Oglinda este perfectă pentru a vă putea realiza coafura dorită, oferindu-vă suficient spațiu pentru a putea să observați fiecare unghi.  Oricine va aprecia o astfel de oglindă, care nu este doar un element de décor, ci și un obiect extrem de util indiferent de persoană.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri