OGLINDA ATENA CU DULAPIOR, SX

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0003
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

579.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baia nu poate fi completă fără oglinda din dreptul lavoarului. Aceasta este o piesă esențială pentru funcționalitatea băii fără de care nu ne putem imagina cum ne-am descurca. Oglinda ATENA ne oferă posibilitatea de a ne aranja cu lejeritate, având înălțimea de 1 metru, însă este dotată și cu alte funcționalități care ne ușurează activitățile cotidiene.

Simplă și practică

Oglinda ATENA este simplă, dar complet dotată pentru a ne asigura tot confortul de care avem nevoie. Aceasta este prevăzută cu sistem de iluminare pentru a ne ușura utilizarea acesteia. Un alt avantaj al oglinzii ATENA este și faptul că este prevăzută cu un dulăpior cochet și elegant, perfect pentru depozitarea micilor produse de îngrijire sau a cosmeticelor. Dulăpiorul este cu siguranță foarte practic și va fi apreciat pentru că ne pune la dispoziție mult mai ușor și rapid produsele pe care le folosim în mod frecvent.

Potrivită pentru fiecare baie

Oglinda ATENA se integrează cu ușurință în orice baie modernă, fiind menită să ne ofere confort de fiecare dată când o folosim. Aceasta este simplă, elegantă și practică, fiind perfectă pentru echiparea completă a băii. Gama ATENA se potrivește fără dificultate în băile moderne, care sunt axate pe funcționalitate și simplitate.

Accesibilă

Un avantaj major al gamei ATENA este faptul că este constituită astfel încât să fie foarte accesibilă pentru oricine. Simultan, aceasta oferă calitate ireproșabilă și durabilitate garantată. Oglinda prevăzută cu sistem de iluminare și dulăpior pentru cosmetice are dimensiuni generoase, fiind cu siguranță foarte utilă pentru a ne studia în voie nu doar partea superioară a corpului, ci și partea de jos.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri