MULTI-CUTTER BOSCH GOP 30-28, 300W

Adauga un review

600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Multi-Cutter GOP 30-28 este destinata debitarii si taierii materialelor lemnoase, materialului plastic, gipsului, metalelor
neferoase si elementelor de fixare (de exemplu, cuie necalite, cleme).Aceasta este de asemenea adecvata atat pentru prelucrarea
placilor de faianta moale, cat si pentru slefuirea uscata si razuirea suprafetelor mici. Aceasta este in special adecvata
lucrului in apropierea marginilor si la nivel. Scula electrica poate fi utilizata numai impreuna cu accesorii Bosch.

Alege acest multi-cutter profesional de la Bosch cu motor de 300 W care se va comporta exemplar in orice orice utilizare. Utilizatorul va fi avantajat de circumferinta mica a manerului ceea ce va face ca taierea sa fie mai placuta in cazul lucrarilor de precizie si pentru un regim de lucru continuu. Un alt avantaj este acela ca se poate preselecta turatia pentru ca multi-cutterul sa se ajusteze perfect la diferite accesorii si materiale de lucru. Este un produs excelent, mai ales daca ai de taiat sau slefuit in locuri inguste. Cu lamele de taiat in adancime poti sa faci foarte repede mici taieturi in colturi sau in alte locuri greu accesibile.

Acest multi-cutter profesional de la Bosch cu motor de 300 W este usor de utilizat, foarte puternic (la putere maxima nu simti vibratiile). Multi-cutterul BOSCH GOP 30-28 are un set de accesorii de baza, foarte pracitc, care pot fi schimbate foarte usor si fara a depune prea mult efort.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND BOSCH
TIP MULTI-CUTTER GOP 30-28
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri