MOZAIC PARIS 334x334 mm

Adauga un review

  • Cod produs: 60TG0001
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: TOGAMA S.A.U.

215.00 LEI / M2 TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cauti mozaic de calitate pentru lucrarile tale? Romstal îsi popune noile aparitii din portofoliul nostru, placile de mozaic de la Togama Spania. Acestea combina arta cu tehnologia! Produsele de o calitate exceptionala ale celor de la Togama Spania sunt special create pentru cei cu cu standarde foarte ridicate. Mozaicul pentru piscina va ajuta sa creati un stil avangardist exclusivist.

Întelegem ca designul este o valoare adaugata care diferentiaza de restul, ceea ce este o amprenta care ramâne latenta în fiecare dintre proiectele pe care le dezvoltam si care este ingredientul necesar pentru a crea spatii cu o viata proprie. Togama creaza mozaic care inspira spatii! Profita de noi texturi, forme si finisaje care ofera un stil contemporan oricarei asezari! Scopul este de a atinge un sentiment de eleganta fara a apela la stereotipuri.TOGAMA se mândreste cu produse care combina arta si tehnologia. Mai mult decât o fabrica de mozaic, este o companie care ia continuu pulsul pietei pentru a oferi un mozaic care sa fie peste asteptarile tehnice si stilul cerut de profesionisti. Prin urmare, sintagma mai mult decât un mozaic, se aplica gratie experientei si dedicarii comaaniei. Aceasta întelege spatiul urban dar si casnic si mizeaza pe un stil de viata personalizat, unde grija pentru detalii si sensibilitatea fata de noile tendinte reprezinta o întreaga filozofie.

Politica de calitate a TOGAMA stabileste si mentine angajamentul de a îndeplini cerin¿ele, atât de reglementare cât si ale clientilor. Romstal va propune produse Togama din seriile Passport, Soft si Colours, mozaic presat si rezistent care va pune în valoare orice lucrare. Alegesi un mozaic dezvoltat si proiectat pentru a rezista la produse chimice, înghet, rezistenta la pete, abraziune, radiatii solare, schimbari de temperatura, fara porozitate! Datorita inalterabilitatii, curatarii si plasarii usoare, este ideal pentru acoperirea piscinelor, a wellness-ului, a decoratiilor interioare si exterioare. Cauta modelul preferat în categoria dedicata pe romstal.ro!

Cauți mozaic de calitate pentru lucrările tale? Romstal îți popune noile apariții din portofoliul nostru, plăcile de mozaic de la Togama Spania. Acestea combină arta cu tehnologia! Produsele de o calitate excepțională ale celor de la Togama Spania sunt special create pentru cei cu cu standarde foarte ridicate. Mozaicul pentru piscină vă ajută să creați un stil avangardist exclusivist.

Înțelegem că designul este o valoare adăugată care diferențiază de restul, ceea ce este o amprentă care rămâne latentă în fiecare dintre proiectele pe care le dezvoltăm și care este ingredientul necesar pentru a crea spații cu o viață proprie. Togama crează mozaic care inspiră spații! Profită de noi texturi, forme și finisaje care oferă un stil contemporan oricărei așezări! Scopul este de a atinge un sentiment de eleganță fără a apela la stereotipuri.

TOGAMA se mândrește cu produse care combină arta și tehnologia. Mai mult decât o fabrică de mozaic, este o companie care ia continuu pulsul pieței pentru a oferi un mozaic care să fie peste așteptările tehnice și stilul cerut de profesioniști. Prin urmare, sintagma mai mult decât un mozaic, se aplică grație experienței și dedicării comăaniei. Aceasta înțelege spațiul urban dar și casnic și mizează pe un stil de viață personalizat, unde grija pentru detalii și sensibilitatea față de noile tendințe reprezintă o întreagă filozofie.

Politica de calitate a TOGAMA stabilește și menține angajamentul de a îndeplini cerințele, atât de reglementare cât și ale clienților. Romstal vă propune produse Togama din seriile Passport, Soft și Colours, mozaic presat și rezistent care va pune în valoare orice lucrare. Alegeți un mozaic dezvoltat și proiectat pentru a rezista la produse chimice, îngheț, rezistență la pete, abraziune, radiații solare, schimbări de temperatură, fără porozitate! Datorită inalterabilității, curățării și plasării ușoare, este ideal pentru acoperirea piscinelor, a wellness-ului, a decorațiilor interioare și exterioare. Caută modelul preferat în categoria dedicată pe romstal.ro!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP MOZAIC
BRAND TOGAMA
SERIE PASSPORT
MATERIAL STICLA
CULOARE GRI
FINISAJ LUCIOS
ASPECT UNIFORM
MONTAJ INTERIOR
TRAFIC N/A
PORTELANATA NU
RECTIFICATA NU
GLAZURATA NU
ANTIDERAPANTA NU
DIMENSIUNI PLACA [MM] 334X334
GROSIME PLACA [MM] N/A
SUPRAFATA PE CUTIE [M2] 2
MASA CUTIE [KG] 18
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri