MODUL DISTRIBUITOR-COLECTOR CU DEBITMETRE UPONOR VARIO 1" 3 IESIRI 3/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 59UD1003
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

650.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor si colector cu racorduri compatibile cu racordurile cu compresie. Distanta dintre racorduri este de 50 mm. Distribuitorul se poate asambla dupa necesarul de circuite. Actuatoarele se monteaza pe colector. Pentru echilibrarea hidraulica se folosesc debitmetrele reglabile 0-4 l/min, pentru fiecare circuit.
Numarul de iesiri este de 3.
Corpul distribuitorului/colectorului are racordul de 1 tol

Pentru încălzirea locuinței putem folosi sistemul termic prin pardoseală de la UPONOR. Acesta este alcătuit din componente realizate din cele mai bune materiale, care asigură fiabilitatea, durabilitatea și eficiența ridicată a sistemului. Instalația prin pardoseală funcționează pe principiul încălzirii radiante, prin care căldura este transferată direct către suprafața radiantă, în acest caz padoseală. Acest proces asigură distribuția căldurii cu pierderi mult mai mici decât în cazul utilizării radiatoarelor.

Dacă dorim încălzirea unei locuințe de mici dimensiuni, putem folosi modulul distribuitor-colector cu debitmetre de la UPONOR care este prevăzut cu 3 ieșiri ce corespund la 3 circuite. Fiecare circuit este montat în câte o încăpere separată. Distribuitorul-colector are rolul de a regla temperatura de lucru pentru a obține climatul dorit și confortul termic ideal. Debitmetrul din dotare asigură precizia presiunii agentului termic și funcționarea în parametrii indicați ai instalației de încălzire.

Avantajul încălzirii prin pardoseală este faptul că necesită utilizarea unei puteri termice mai reduse în comparație cu sistemul termic bazat pe calorifere. Confortul termic este resimțit la fel ca în cazul folosirii radiatorelor, numai că temperatura ambientală poate fi cu 2-3 grade mai mică. Acest lucru se datorează faptului că răspândirea căldurii este realizată de jos în sus, iar primele care beneficiază de aceasta fiind picioarele. Astfel, prin acest simplu detaliu, putem economisi substanțial la consumul de energie fără să facem nici un efort sau sacrificiu.

Întreaga instalație prin pardoseală este ascunsă, neavând nici un element vizibil. În acest fel putem realiza amenajarea interioară cu maximă lejeritate, fără să fim incomodați de calorifere sau instalații inestetice. De asemenea, vom scăpa și de praful care se strânge dacă folosim calorifere și care prezintă un risc crescut de alergie.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND UPONOR
MODEL VARIO PLUS
MATERIAL FIBRA STICLA CU POLIAMID
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 3
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
RACORD CIRCUIT [TOLI] 3/4
RACORD DISTRIBUITOR [TOLI] 1
LUNGIME [MM] 150
DISTANTA INTRE AXE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri