MODUL BAIE ATENA 80

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0001
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

850.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

O baie modernă este înainte de toate mobilată cu echipamente practice care asigură funcționaliate acesteia. Cu modulul pentru baie ATENA putem beneficia de organizare ireproșabilă a băii și de un aspect încântător.

Dulăpiorul este special realizat pentru a se cupla cu lavoar încastrabil, făcând corp comun cu acesta. Dulăpiorul este compartimentat astfel încât să faciliteze depozitarea și sortarea diverselor produse pentru îngrijire. Putem manevra și organiza baia cu mai multă ușurință, fără să ne mai confruntăm cu spațiu insuficient pentru depozitare sau obiecte lăsate la întâmplare. Prosoapele, cremele, gelurile și alte astfel de obiecte își vor găsi locul potrivit în interiorul dulăpiorului ATENA.

Dacă suntem persoane pragmatice, care apreciază un stil minimalist, axat pe elemente simple și funcționale, atunci dulăpiorul ATENA este exact ceea ce căutăm. Dimensiunile reduse îl fac perfect pentru a se încadra în orice tip de spațiu, chiar dacă este unul limitat. Astfel, putem amenaja chiar și băile mici cu mult gust și putem gestiona chiar și cele mai mici colțuri ale băii într-o manieră excelentă.

Un alt plus major al corpului de mobilier ATENA este faptul că vine dotat cu oglindă și sistem de iluminare. Orice baie are nevoie de oglindă alături de vasul lavoarului care să faciliteze toate micile tabieturi pe care le avem în fiecare zi.

Dulăpiorul reprezintă și un suport excelent pentru vasul lavoarului. Partea inferioară a lavoarului nu este vizibilă, fiind ascunsă în spatele dulăpiorului, iar instalația inestetică nu va mai incomoda aspectul estetic al încăperii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review