Modalitati de plata

Plata RAMBURS

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi platite RAMBURS NUMERAR.

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online, in valoare minima de 100 lei (fara valoarea transportului) si in limita a maxim 3500 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valori de peste 3500 de lei (TVA inclus), este necesara plata cu cardul direct pe site sau cu ordin de plata.

*Atentie! Metoda de plata ramburs este disponibila EXCLUSIV cu PLATA NUMERAR si nu este disponibila pentru produse cu "comanda la cerere", de la furnizor (marcate in site ca atare), a caror achizitie este conditionata de plata 100% in avans . 

 

Plata prin CardAvantaj  

            Acum ai 10 rate fara dobanda la CardAvantaj pentru cumparaturi la Romstal!

Cumpara acum* si te bucuri de 10 RATE FARA DOBANDA. 

Nu ai un CardAvantaj? Aplica acum, aici si primesti in plus 200 lei bani inapoi pe card la prima achizitie de peste 1000 de lei, cu noul card**. 

Comanda acum online si ai transport de numai 20 lei pentru comenzi de pana in 1000 lei si GRATUIT, pentru comenzi de peste 1000 lei.

 

*Campanie valabila in perioada 25.09.2018 - 31.03.2020.

**Promotie valabila pentru comenzile online. 

Atentie! Plata cu cardul avantaj este destinata exclusiv persoanele fizice! Puteti cumpara produsele noastre, in rate fara dobanda, folosind CardAvantaj doar din magazinele din Romstal din Bucuresti sau filialale Romstal din tara si online, NU si din francize/reprezentate Romstal.

Despre CardAvantaj:

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard / Visa este un card de credit în lei cu utilizare națională și internațională, ce oferă urmatoarele avantaje:

•       ZERO lei taxa de emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);

•       BONUS 0,3% pentru FIECARE tranzacție efectuată prin card;

•       Perioadă de grație de până la 45 de zile;

•       Posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, folosind tehnologia Contactless;

•       Plăți Online -> Securitatea tranzacțiilor este asigurată prin sistemul 3D Secure (MasterCard Secure Code și Verified by Visa);

Poți aplica pentru CardAvantaj FĂRĂ DOCUMENTE DE VENIT pentru a obține o limită de credit de până la 12.000 lei**, dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)!

Cum poți obține un CardAvantaj:

• Aplică online pe www.cardavantaj.ro

• Sună la CEBLine: 0750.000.000 / 0724.100.000 (disponibile non-stop la tarif normal).

• Vino în cea mai apropiată sucursală Credit Europe Bank și află pe loc ce limită de credit poți obține pe noul tău CardAvantaj!

 

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă.

** Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverința de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.).

 

Plata prin Optimo Card de la Credit Europe Bank

           Puteti achita in 18, 24 sau 36 de rate* prin Optimo Card, online sau la sediul nostru.

Optimo Card este un credit ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse (18, 24 sau 36 de rate*). Pentru ca este mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit. Iar Optimo Card este solutia ideala. 

Beneficii:

· 18, 24 sau 36 de rate* (pentru o tranzactie de minimum 500 lei);

· ZERO lei comision de analiza;

· ZERO lei taxa de emitere;

· ZERO lei taxa de administrare;

· Dobanda foarte avantajoasa – 19% / an pentru tranzactiile in rate;

· Posibilitatea de a efectua tranzactii online, atat in sistem de rate, cat si in afara sistemului de rate.

Iata un exemplu de calcul pentru achizitionarea unei centrale termice in valoare de 2.000 lei, in 36 de rate prin Optimo Card: 

Valoare centrala termica: 2.000 lei
Numar de rate: 36
Valoarea ratei lunare***: 73.31 lei 

Cum platesc online prin Optimo Card:

Folosind Optimo Card platesti integral sau beneficiezi de 18, 24 sau 36 de rate*!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "Optimo Card" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 18, 24 sau 36 de rate* sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Credit Europe Bank.

Cum pot obtine un Optimo Card?

Pentru obtinerea unui Optimo Card, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati: 

· Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank (lista sucursalelor este disponibila prin accesarea link-ului:http://www.crediteurope.ro/retea/);

·  Puteti aplica on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";

·  Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) si un reprezentat al Bancii va sta la dispozitie pentru a va consilia in vederea obtinerii unui card.

 

Documente necesare obtinerii Optimo Card: 

Puteti aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT**, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei! 

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, creditul iti este acordat pe loc. 

*DAE aferent unei linii de credit de 5.367 lei, utilizata integral printr-o tranzactie in rate, rambursata in rate egale timp de 12 luni = 20.36%.

** Pentru a aplica fara documente de venit, clientii trebuie sa inregistreze venituri din salarii sau pensii, raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), iar limita de credit maxima ce poate fi acordata este de 12.000 lei. Clientii pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.). Pentru alte categorii de venituri, majorarea ulterioara a limitei de credit, exceptii si documentele necesare, solicitati informatii suplimentare in orice sucursala Credit Europe Bank.

***Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

 

Plata prin cardurile BRD Finance Mastercard

Cumpara tot ce iti doresti de la Romstal si achita in 3 sau 6 rate cu 0% dobanda*!

Nu ai inca un card allinclusive BRD Finance?

Solicita acum, aici! E atat de simplu!

CONDITII:

• cetatean roman

• salariat, pensionar, persoana fizica autorizata

• vechime la locul de munca: minimum 3 luni

• venit minim: 640 lei pe luna

DOCUMENTE NECESARE:

 

• actul de identitate - original si copie

• document care sa ateste veniturile**

**Imprumutatorul isi rezerva dreptul de a solicita orice alte documente (daca este cazul)

 

In plus,  cardul allinclusive BRD Finance Mastercard vine cu numeroase optiuni:

·         RATE CU 0% DOBANDA la peste 1.000 de parteneri BRD Finance

·        RETRAGERI DE NUMERAR la orice bancomat ce afiseaza sigla Mastercard

·        CUMPARATURI CU 0% DOBANDA in perioada de gratie intre 18 - 47 de zile 

*Produsele 3 sau 6 rate cu 0% dobanda sunt disponibile pentru cumparaturi cumulate de min. 100 lei.

Exemplu de rambursare:

Exemplu de rambursare a unei tranzactii in valoare de 2.400 lei, prin 6 RATE 0% DOBANDA efectuata la utilizarea cardului de credit BRD Finance Mastercard: dobanda anuala fixa: 0%; DAE: 3,47%; valoarea ratei lunare: 404 lei; durata contractului de credit: 6 luni; costul total al creditului: 24 lei (ce include comisionul lunar de administrare credit de 4 lei); valoarea totala a creditului: 2.400 lei; valoarea totala platibila: 2.424 lei. Pentru administrarea contractului de emitere card, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul si tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

 

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ROMSTAL foloseste PAY U ( fost GECAD ePAYEMENT )

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYEMENT. ROMSTAL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ROMSTAL (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

 

Plata in magazinul Romstal

Puteti alege sa platiti intr-unul din magazinele noastre din toata tara. Reteaua de magazine o gasiti aici: http://www.romstalgroup.com/ro/magazine

Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv. In cazul in care produsele nu sunt disponible pe moment in magazin, ele vor veni din stocul central in termen de o zi pentru Bucuresti si aproximativ 3 zile pentru magazinele din tara, de la momentul achitarii produselor. Astfel momentul platii si momentul ridicarii produselor pot fi diferite.