Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101

Modalitati de plata

 

Plata prin Optimo Card de la Credit Europe Bank

           

Optimo Card

 

Puteti achita in 1, 18, 24 sau 36 de rate* prin Optimo Card, online sau la sediul nostru.

 

Optimo Card este un credit ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse (18, 24 sau 36 de rate*). Pentru ca este mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit. Iar Optimo Card este solutia ideala. Pentru a aplica pentru un card Optimo click pe bannerul de mai jos.

Detalii campanie
Cumparaturile la Romstal prin Optimo Card iti aduc 100 lei bani inapoi pe card*!

Suma de 100 de lei bani inapoi pe card se va acorda dupa cum urmeaza la prima tranzactie de minimum 1.000 lei, efectuata in 18/24/36 rate* atat in magazinele Romstal si online pe www.romstal.ro ,  pana la data de 31.01.2018;

Suma va fi virata o singura data de catre Banca direct in contul cardului de credit Optimo Card (Banca urmand sa proceseze suma de 100 lei similar cu o alimentare in contul de card), in momentul efectuarii cumparaturii, conform conditiilor mentionate in Regulamentul Campaniei si va fi evidentiata pe urmatorul extras de cont al cardului de credit.

Perioada campaniei : 06.03.2017 - 31.12.2017

*DAE aferentă unei linii de credit de 5,367 lei utilizată integral printr-o tranzacție în rate și rambursată în rate egale timp de 12 luni va fi de 20,36%.

Consulta Termenii si conditiile si Regulamentul Campaniei.

 

Beneficii:

 

·         18, 24 sau 36 de rate* (pentru o tranzactie de minimum 500 lei);

·         ZERO lei comision de analiza;

·         ZERO lei taxa de emitere;

·         ZERO lei taxa de administrare;

·         Dobanda foarte avantajoasa – 19% / an pentru tranzactiile in rate;

·         Posibilitatea de a efectua tranzactii online, atat in sistem de rate, cat si in afara sistemului de rate;

 

Iata un exemplu de calcul pentru achizitionarea unei centrale termice in valoare de 2.000 lei, in 36 de rate prin Optimo Card:

 

Valoare centrala termica: 2.000 lei

Numar de rate: 36

Valoarea ratei lunare***: 73.31 lei

 

Cum platesc online prin Optimo Card:

Folosind Optimo Card platesti integral sau beneficiezi de 18, 24 sau 36 de rate*!

 

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "Optimo Card" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 18, 24 sau 36 de rate* sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Credit Europe Bank.

 

Cum pot obtine un Optimo Card?

 

Pentru obtinerea unui Optimo Card, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:

 

·         Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank (lista sucursalelor este disponibila prin accesarea link-ului:http://www.crediteurope.ro/retea/);

·         Puteti aplica on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";

·         Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) si un reprezentat al Bancii va sta la dispozitie pentru a va consilia in vederea obtinerii unui card.

 

Documente necesare obtinerii Optimo Card:

 

Puteti aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT**, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei!

 

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, creditul iti este acordat pe loc.

 

*DAE aferent unei linii de credit de 5.367 lei, utilizata integral printr-o tranzactie in rate, rambursata in rate egale timp de 12 luni = 20.36%.

** Pentru a aplica fara documente de venit, clientii trebuie sa inregistreze venituri din salarii sau pensii, raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), iar limita de credit maxima ce poate fi acordata este de 12.000 lei. Clientii pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.). Pentru alte categorii de venituri, majorarea ulterioara a limitei de credit, exceptii si documentele necesare, solicitati informatii suplimentare in orice sucursala Credit Europe Bank.

***Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

 

Plata prin CardAvantaj

 

           Numarul de rate la Card Avantaj este astfel:

              • 6 rate in magazine, pentru achizitii mai mari de 100 de lei.
              • 6 rate online
      

 

Atentie! Plata cu cardul avantaj este destinata exclusiv persoanele fizice!

Romstal va ofera posibilitatea achizitonarii produselor sale prin intermediul serviciilor de plata cu CardAvantaj ale Credit Europe Bank. Va puteti bucura astfel de plati rapide si comode, in mai multe rate sau integral. Pentru mai multe detalii privind CardAvantaj, puteti accesa http://www.cardavantaj.ro/


Puteti cumpara produsele noastre, in rate fara dobanda, folosind CardAvantaj doar din magazinele din Romstal din Bucuresti sau filialale Romstal din tara si online, NU si din francize/reprezentate Romstal.

 

Exemplu calculare rate

Suma produsului: 600 RON

Rata lunara va fi: 600 RON / 6 rate = 100 lei

In cazul in care nu se poate achita rata lunara integrala, exista posibilitatea platii unui minim obligatoriu de 5%, pentru restul sumei ramase din rata se va percepe o dobanda aferenta sumei creditate de 2.33% pe luna.

 

Informatii utile

Pentru achizitiile online NU exista limita minima de cumparaturi, puteti cumpara produse de orice valoare.
Pentru achizitiile din magazine, limita minima de cumparaturi este 100 ron.
 

Limita maxima este cea stabilita de banca la acordarea limitei de credit. Va recomandam sa faceti verificarea fondurilor de pe card inainte de a efectua plata la un ATM apartinand CreditEurope Bank sau sunati la serviciul de relatii cu clientii: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

In cazul in care produsul comandat nu este disponibil iar plata a fost facuta online, banii sunt returnati integral pe card fara nici un comision aditional.

Inaintea trimiterii comenzii, va rugam verificati daca la inrolarea in sistemul CardAvantaj ati bifat optiunea de plati online. Daca nu, contactati banca pentru a va activa aceasta facilitate.

 

Asistenta non-stop

Pentru asistenta non-stop despre CardAvantaj, va rugam apelati:

CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

 

Cum pot obtine un CardAvantaj?

Pentru obtinerea unui CardAvantaj, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro  la sectiunea "Aplica acum"

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spuneti ca doriti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank

 

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ROMSTAL foloseste PAY U ( fost GECAD ePAYEMENT )

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYEMENT. ROMSTAL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ROMSTAL (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

 

Plata in magazinul Romstal

Puteti alege sa platiti intr-unul din magazinele noatre din toata tara. Reteau de magazine o gasiti aici: http://www.romstalgroup.com/ro/magazine

Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv. In cazul in care produsele nu sunt disponible pe moment in magazin, ele vor veni din stocul central in termen de o zi pentru Bucuresti si aprox 3 zile pentru magazinele din tara, de la momentul achitarii produselor. Astfel momentul platii si momentul ridicarii produselor pot fi diferite.