MOBILIER VENTICELLO, 1 SERTAR, INCLUDE SIFON COMPACT L.46.6xA.42.6XH.42cm

Adauga un review

2,350.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Mobilier pentru lavoar. Acesta este echipat cu un sertar si manere cromate

Linii perfecte pentru baie

Produsele Venticello de la Villeroy & Boch sunt răspunsul direct la întrebările dumneavoastră despre funcționalitatea perfectă în baie. Villeroy & Boch are expertiza necesară pentru a produce ceramica cu finisaje extrem de inalte. Chiuvetele fine pentru mobilier îmbină designul și funcția: o înălțime studiată conferă ceramicii un aspect ușor și elegant, iar adâncimea chiuvetei înseamnă că nu trebuie făcute compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea. Cu Venticello, băile beneficiază de un design modern, subțire, cu funcționalitate ridicată.

Un indiciu de greutate

Designul mobilierului pentru baie este determinat de liniile sale și marginile subțiri, în timp ce funcționalitatea atent concepută asigură fiabilitatea. Pe lângă faptul că reflectă cele mai recente tendințe în designul băii, gama Venticello poate fi folosită și pentru a reflecta dorințele individuale ale proprietarului în ceea ce privește designul. În plus, mobilierul din colecție este disponibil și într-o gamă largă de dimensiuni și culori. Lavoarul pentru mobilier de baie vine ca o completare măiastră a acestuia asigurând toate condițiile necesare utilizatorilor. Estetica câștigătoare a colecției Venticello este exprimată în precizia unui limbaj fin de formă.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP MOBILIER
BRAND VILLEROY & BOCH 
SERIE VENTICELLO
MODEL FARA OGLINDA
MONTAJ PE PERETE
MATERIAL MDF
CULOARE GRI
FINISAJ LUCIOS
CU LUMINA DREPTUNGHIULARA
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 375 MM
LUNGIME [MM] 466 MM
LATIME [MM] 426 MM
INALTIME [MM] 420 MM
MASA [KG] 14
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri