MOBILIER MARA 120

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0016
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

1,490.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara MOBILIER MARA 120 din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Mobilier baza pentru lavoar - Mobilier de baie romstal mara 120. Livrare Gratuita!

*Placa ceramica si lavoarul se achizitioneaza separat. Verifica AICI produsele complementare.

Mobilierul pentru lavoar este o piesă foarte utilă, care poate îmbunătăți cu mult activitățile obișnuite de fiecare zi. ARTHEMA oferă un set complet de dulap pentru lavoar și oglindă, astfel încât dvs să dispuneți de tot ce este necesar pentru a vă desfășura nestingheriți ritualurile de îngrijire cotidiene.

Un dulap cu spațiu generos în care puteți depozita de la prosoape, la cosmetice, până la aparatele electrice, însoțit de o oglindă cuprinzătoare în care puteți să observați fiecare detaliu. Designul dulapului este special construit pentru a se mula pe forma unui lavoar oval, astfel că are o protuberanță în zona din centrul acestuia. În părțile laterale este prevăzut cu câte un sertar în partea de sus și câte două ușite în spatele cărora se află spațiu pentru depozitat.

Practic și funcțional, mobilierul este indispensabil pentru a beneficia de o baie echipată corespunzător. Puteți avea la îndemână orice obiect sau produs de care aveți nevoie, rapid și fără efort. Veți evita neplăcerile cauzate de negăsirea celor necesare și astfel veți dispune de mai mult confort.

Designul practic și simplu al dulapului se integrează cu succes în stilul oricărei băi, conferindu-i o notă de modernitate. Având în dotare o oglindă de dimensiuni generoase puteți să vă aranjați foarte convenabil înainte de a pleca la serviciu sau atunci când trebuie să mergeți la un eveniment.

Un set complet de mobilier care va transforma baia dvs, făcând-o mult mai funcțională. Cu ajutorul dulapului veți putea menține mult mai ușor ordinea în încăpere, spațiul cuprinzător din interiorul acestuia fiind suficient pentru a depozita toate acele ustensile indispensabile pentru curățenia, igiena și îngrijirea propice pentru dvs.

Puteți avea la îndemână, rapid și comod, obiectele și produsele care vă ajută să fiți mai frumos, proaspăt și îngrijit, doar prin deschiderea ușițelor. Este foarte deranjant să nu dispunem de ceea ce ne trebuie într-un moment anume și să trebuiască să căutăm prin diverse locuri, cu atât mai mult când suntem presați de timp și trebuie să ne grăbim. Cu acest set veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a vă admira rezultatele și a fi gata pentru plecare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri