MOBILIER DE BAIE STRADA 75, INCLUDE LAVOARUL, L.76xA.47xH.86cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80SV0229
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: SAVINI DUE

599.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MOBILIER DE BAIE STRADA 75, INCLUDE LAVOARUL, L.76xA.47xH.86cm

Mobilierul de baie STRADA 75 este o piesă completă pentru dotarea băii, fiind alcătuit din lavoar și mască pentru lavoar tip dulăpior. Toate acestea la un preț accesibil, potrivit oricărui buzunar.

Astfel, nu trebuie să achiziționăm piesele separat, căci le putem găsi într-o formă elegantă și simplu de integrat în orice baie. Avantajele mobilierului STRADA 75 sunt faptul că ne oferă ansamblul necesar pentru echiparea lavoarului, este foarte practic, maschează în mod elegant instalațiile sanitare și este ușor de asortat în orice baie.

Lavoarul cu montare pe mască este spațios și ne permite foarte multă lejeritate în utilizarea acestuia. Este o soluție la clasicele lavoare cu montare pe picior, oferind concomitent și avantajul măștii pe care se sprijină. Lavoarul este foarte rezistent și nu riscă să se dezechilibreze, fiind foarte sigur de folosit.

Dulăpiorul este prevăzut cu două uși elegante, a căror margine superioară urmează linia lavoarului, pentru un plus de rafinament. Acesta este perfect pentru a depozita prosoape sau alte articole pentru baie, ori produse de curățat baia care nu își găsesc locul în altă parte. Astfel, vom avea la îndemână produsele necesare pentru orice activitate, fiind mult mai comod și rapid pentru noi.

Organizarea băii este un aspect important pentru a felul general al băii și pentru menținerea igienei corespunzătoare. O baie neîngrijită nu este o priveliște plăcută, iar cu ajutorul mobilierului special putem asigura buna organizare a băii, fără inconvenientul dezordinii.

Mobilierul de baie STRADA 75 este realizat din materiale rezistente la mediul tipic din baie, care se caracterizează prin umezeală și umiditate în aer accentuată. Acesta este prevăzut cu picioare de susținere pentru a ușura curățarea pardoselii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri