MOBILIER DE BAIE STRADA 105, INCLUDE LAVOARUL, L.105xA.50xH.86cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80SV0236
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: SAVINI DUE

790.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MOBILIER DE BAIE STRADA 105, INCLUDE LAVOARUL, L.105xA.50xH.86cm

Simplu, practic și de efect, mobilierul de baie cu lavoar inclus STRADA 105 se încadrează perfect în orice baie modernă. Dulăpiorul pentru lavoar se potrivește în băile de dimensiuni medii sau mari, fiind foarte util pentru a masca instalația sanitară, a oferi suport pentru lavor și spațiu suplimentar de depozitare.

Dulăpiorul este format din trei părți prevăzute cu ușite, ceea ce ajută la o foarte bună organizare a articolelor de baie. Are un design simplu, elegant și practic, fiind o piesă foarte funcțională în orice baie. Dulăpiorul se sprijină pe patru piciorușe metalice, permițându-se astfel spațiu pentru aerisire sub el.

Mobilierul STRADA 105 oferă un avantaj important, anume faptul că nu vine în contant cu pardoseala. Acest lucru ne permite să curățăm gresia mult mai ușor și să asigurăm o igienă ireproșabilă, lucru esențial în orice baie. Dacă suntem persoane ocupate care nu au timp pentru curățenie, vom aprecia cu siguranță modul de proiectare al mobilierului. Acesta ne ajută să menținem mult mai ușor curățenia și să irosim mai puțin timp pentru aceasta.

Lavoarul din porțelan este un alt atu cu care vine la pachet mobilierul. Un set perfect pentru mobilarea și utilarea zonei lavoarului, de unde nu mai lipsește decât oglinda cu iluminare și dulăpior din aceiași gamă. În acest fel ne putem bucura de confort total în utilizarea lavoarului și de spațiu suficient pentru depozitarea obiectelor sau produselor destinate îngrijirii corporale pe care le folosim în mod obișnuit.

Setul de mobilier de baie cu lavoar STRADA 105 completează excelent orice baie și conferă funcționalitate deplină acesteia. Designul simplu și elegant se potrivește cu ușurință în orice baie modernă, cu decor minimalist. Confortul este esențial în baie, astfel că avem nevoie de piese care nu încarcă încăperea și care conferă un aspect armonios acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri