Mobilier de baie play

Baile au devenit o parte centrala a casei, cu o personalitate puternica si un rol bine definit. Abordarile in materie de design sunt tot mai diverse si reflecta o noua tendinta: transformarea baii int-un spatiu perfect functional, in care imaginatia este folosita la maximum.

Mobilierul de baie Cerasa readuce calmul si  creeaza un spatiu feeric. Detaliile produselor Cerasa sunt impecabil realizate pentru a spori autenticitatea decorului si a crea locul perfect pentru relaxare. Lemnul si ceramica se impletesc pentru a elibera un spirit liber in incaperea de baie.

Alege din aceasta categorie lavoare, mobilier, oglinzi, etajere sau aplici de calitate produse de Cerasa. Toate au un preț competititv! Produsele Cerasa atrag atentia asupra resurselor naturale si au o orientare eco-friendly. Mobilierul si obiectele sanitare o durata de viata mai lunga si protectie sporita la umiditate si apa si cu un continut redus de formaldehide. Materialele utilizate sunt realizate in Italia si sunt supuse unor teste riguroase de calitate.