MOBILIER DE BAIE BELUNO, L.57xA.45xH.85cm, ABANOS

Adauga un review

  • Cod produs: 80BF0077
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: BELFORM

1,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MOBILIER DE BAIE BELFORM BELUNO

Abanosul este, conform Dictionarului explicativ al limbii romane, lemnul unor specii de copaci exotici, mai ales din India, greu, tare, foarte durabil, de culoare neagr?, folosit pentru fabricarea unor mobile de lux, a instrumentelor muzicale de suflat etc., sau arbore exotic cu lemnul dur de culoare neagr?, din care se face mobil? de lux. Mai sunt si alte definitii dar toate au de fapt acelasi sens si vorbesc despre aceleasi caracteristici principale ale acestei esente – durabilitatea, exotismul si, in ultima instanta, luxul.

Mobila din lemn de abanos este una dintre cele mai cautate pe plan mondial datorita calitatilor enumerate mai sus. Fireste ca pretul ei este pe masura acestor calitati, si nimeni nu isi inchipuie ca o mobila de abanos poate fi ieftina. Nu se demodeaza, nu se uzeaza, nu se strica in niciun fel, poate fi lasata mostenire, capata valoare mai mare odata cu trecerea timpului. S-ar zice, date fiind toate acestea, ca nu sunt multi privilegiati care isi permit mobila de abanos, si poate ca asa este, dar nu tot timpul si nu peste tot. Mobilierul de baie Beluno, abanos, este luxul pe care si-l permite oricine. Asadar, daca visati la abanos, la locurile exotice din care provine dar nu credeti ca dorintele ar putea sa va fie indeplinite din acest punct de vedere, va inselati. Va puteti permite sa cumparati acest mobilier, iar baia dumneavoastra va fi un colt de lux in casa. Nu va trebui sa va indatorati pe viata ca sa il cumparati, veti afla cu surprindere placuta ca nu e atat de scump precum v-ati inchipuit. Trebuie doar sa il achizionati, sa il montati acasa, in baie, si apoi o sa aveti un pic din India si un pic din frumusetea ei exotica chiar acasa.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri