MOBILIER BAIE TAISA 60, STEJAR

Adauga un review

 • Cod produs: 80CR3039
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: CERSANIT

1,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara MOBILIER BAIE TAISA 60, STEJAR din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Mobilier baza pentru lavoar - Mobilier de baie romstal taisa. Livrare Gratuita!

Cei care doresc posibiltăți infinite pentru baia lor își pot îndrepta atenția către obiectele sanitare din seria TAISA. ROMSTAL TAISA este o gamă completă  de obiecte sanitare cu design modern şi tehnologii de ultima generaţie. Concepută unitar din punct de vedere estetic, colecţia permite multiple posibilităţi de organizare şi personalizare a băii tale.

ROMSTAL TAISA reprezintă noul standard pentru frumuseţe, design şi inovaţie. Colecția este caracterizată de linii fine care denotă eleganță desăvârșită.

Colecţia TAISA se remarcă prin forma geometrică bine definită, simplă şi elegantă în acelaşi timp.Obiecte sanitare Taisa

Linia de design fină şi distinsă se regăseşte constant şi unitar in toate componentele colecţiei, de la stilul simplu al ceramicii sanitare, până la forma minimalistă a mobilierului sau linia bine definită a capacului de wc.

Unitatea estetică asigură o amenajare modernă şi aerisită, atât pentru băile mari cât şi pentru cele de dimensiuni reduse.

În această colecție găsim 12 piese ceramice – lavoare pe blat, lavoare semiîncastrate, vase wc și bideuri. Sunt disponibile atât cu forme drepte cât și rotunjite, lucru valabil atât pentru lavoare cât și pentru vasele wc și bideuri.

Cu obiectele sanitare din seria TAISA ai libertatea de a-ți crea baia visurilor! Versatilitatea colecţiei permite nenumarâte posibilităţi de amenajare creativă a băii păstrând in acelaşi timp nota personală. Indiferent de scopul funcţional sau atmosfera căutată ROMSTAL TAISA înseamnă un joc al culorilor, texturilor şi formelor.Sanitare Taisa

Pe lângă designul aparte veți fi uimiți de tehnologiile avansate implementate de Cersanit. Spre exemplu veți fi cuceriți de inovația ROCKLITE, tehnologie de ultimă geneație care a permis crearea lavoarelor cu pereți extrem de subțiri, fini și eleganți, dar în același timp extrem de rezistenți.Rocklite

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri