MOBILIER BAIE NEO CU LAVOAR 50CM, ALB

Vezi review-uri

 • Cod produs: 80RC5000
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: ROCA

458.99 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara MOBILIER BAIE NEO CU LAVOAR 50CM, ALB din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Seturi mobilier baie - Seturi mobilier baie.

Simplu și cochet, dulăpirorul de baie NEO cu lavoar este exact piesa de care avem nevoie pentru mobilarea unei băi de dimensiuni reduse. Dulăpiorul de culoare albă se potrivește cu ușurință în orice decor de baie, fiind versatil și ușor de adaptat oricărui stil de amenajare.

Dulăpiorul are dimensiuni reduse, astfel se încadrează foarte bine în spațiul disponibil al unei băi reduse. Acesta poate fi montat cu ușurință în orice colț al băii, fiind perfect pentru băile de servici. Este practic și funcțional, oferind spațiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor, produselor sau a articolelor pentru baie.

Dulăpiorul este ideal pentru a ține detergenții sau alte produse pentru curățenie. În acest fel acestea nu vor fi expuse, în special dacă există și copii prin preajmă. Toate aceste produse nu vor mai fi împrăștiate prin baie, iar noi le putem avea la îndemână ori de câte ori avem nevoie de ele.

Un alt avantaj al dulăpioruli este faptul că ne permite să menținem curățenia și igiena din baie mult mai ușor. Acesta este indispensabil pentru organizarea ireproșabilă a băii, iar designul lui ajută la întreșinerea cu ușurință a curățeniei. Dulăpirorul este susținut de patru piciorușe metalice, astfel corpul acestuia nu intră în contact direct cu suprafața pardoselii.

Acesta funcționează simultan și ca mască și suport pentru lavoarul cu care vine în dotare. Lavoarul are o formă specială care se mulează perfect pe marginea dulăpiorului, alcătuind un set complet, perfect pentru a dota încăperea de baie.

Lavoarul este confecționat din porțelan sanitar, un material cu excelente proprietăți igienice. Mobilierul cu lavoar NEO este foarte rezistent, fiind perfect pentru echiparea băilor moderne și practice.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri