MOBILIER BAIE EMOTION 100, L. 97.6XA.45.3XH.50CM

Adauga un review

  • Cod produs: 80BF0104
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: BELFORM

2,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Recomandari lavoar si oglinda:

Oglinda jazz

Lavoar strada

 

Amenajarea băii presupune alegerea mobilierului potrivit, care trebuie să fie practic, dar și în ton cu stilul încăperii. Cu ajutorul dulăpioarelor speciale de la BELFORM din gama EMOTION puteți aranja baia într-un mod funcțional, obținând un efect vizual deosebit.

Dulăpiorul ocupă un spațiu restrâns, pentru a nu incomoda și încărca încăperea, fiind ideal pentru orice tip de baie. În funcție de dimensiunile încăperii puteți alege unul sau mai multe astfel de dulăpioare, pentru a dispune de suficient spațiu pentru depozitare, în timp ce nu aglomerați baia.

Puteți depozita prosoapele, halatele de baie, articole vestimentare sau alte obiecte utile într-o baie. Este o piesă de mobilier ce se montează suspendat pe perete, pentru a putea fi la nivelul ideal pentru a putea accesa lucrurile din interiorul acestuia. Este prevăzut cu un mâner metalic orizontal, ceea ce asigură deschiderea și închiderea cu ușurință a acestuia.

Designul simplu și elegant se potrivește oricărui tip de baie. Fiind conceput să fie instalat suspendat, poate fi amplasat sub blatul lavoarului. Se pretează pentru băi spațioase și moderne, cărora le conferă un plus eleganță. Cu ajutorul lui puteți asigura ordinea cuvenită în baie și puteți dispune de cele necesare, rapid și comod.

 

Discret, rezistent și deosebit, dulăpiorul de baie EMOTION este tot ce aveți nevoie pentru a conferi un plus de sofisticare încăperii. Nu încarcă spațiul și vă poate fi la îndemână cu ușurință. Cu o estetică rafinată, acesta va transforma baia conferindu-i strălucire. Exprimați-vă personalitatea și evidențiați gustul propriu prin această piesă de mobilier desăvârșită.

Simplu, practic și sofisticat, dulăpiorul pentru baie EMOTION va crea ambientul perfect pentru confortul dvs zilnic!

 

 

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri