MOBILIER BAIE BAZA NEW MEDEEA 56 CM CU 1 USA, L.52xA.43xH.50cm, WENGE

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0498
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

295.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara MOBILIER BAIE BAZA NEW MEDEEA 56 CM CU 1 USA, L.52xA.43xH.50cm, WENGE din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Mobilier baza pentru lavoar - Mobilier de baie romstal medeea.

MOBILIER BAIE BAZA NEW MEDEEA 56 CM CU 1 USA

In ultima vreme, o culoare face furori printre producatorii de mobila de orice tip, iar mobilierul de baie nu face exceptie. Este vorba despre maroul numit wenge, cautat de toata lumea pentru acoperisuri, garduri, si evident obiecte de mobilier pentru toata casa. De la ferestre la patul din dormitor ori masa din sufragerie, culoarea wenge e preferata . Este calda, senzuala, frumoasa, eleganta, iar epitetele pe care iubitorii de frumos le-ar spune despre aceasta culoare ar continua.

De la acoperis, gard ori sufragerie, a ajuns, normal, si la mobilierul din baie. Un dulap sau mai multe in aceasta culoare infrumuseteaza incaperea si o fac mai calda, mai primitoare, mai confortabila. Mobilierul de baie nu trebuie sa fie doar functional, ci si aratos, potrivit unei camere care are o astfel de destinatie, asortat cu celelalte obiecte care fac din ea unul dintre locurile in care oamenii petrec destul de mult timp. Daca functionalitatea lui e data de cantitatea de obiecte pe care o poti depozita inauntru si de volumul acestora, frumusetea e data de materialele folosite la realizarea lui. Aspectul de lemn frumos colorat este un atu al acestui tip de mobilier in competitia lui cu altele asemenea.

E discret si frumos colorat, incapator, si poate fi amplasat cam oriunde in baie, acestea sunt principalele calitati ale mobilierului de baie New Medeea, culoare wenge. Nu e de neglijat nici pretul, care este foarte bun, caci degeaba ne place un obiect care raspunde celor mai inalte exigente daca ne costa prea mult. De aceasta grija insa ati scapat cu mobilierul acesta, pentru ca nu e deloc scump dar e foarte frumos si in el puteti depozita multe. Pata de culoare din baie poate fi acest obiect, carer poate sparge monotonia albului sau poate fi complementar oricaror altor culori pe care le au celelalte obiecte din baie.

 

 

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri