MOBILIER BAIE ARENYS 800, INCL. MASCA, LAVOAR, OGLINDA SI APLICA, ALB

Vezi review-uri

 • Cod produs: 80D16519
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: SALGAR

2,390.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Mobilier de baie ARENYS 800 format din: masca pentru lavoar, lavoar, oglinda si aplica.
Mobilierul este conform cu Standardul European EN 120.
Caracteristici masca pentru lavoar:
- lungime: 810 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 810 mm
- echipat cu trei sertare cu inchidere amortizata si patru picioare
- fabricat din MDF(Medium-density fibreboard).
Caracteristici lavoar:
- lungime: 810 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 190 mm
- fabricat din portelan
- forma dreptunghiulara
- echipata cu trei orificii: un orificiu pentru baterie, un orificiu de preaplin si un orificiu de scurgere.
Caracteristici oglinda:
- lungime: 600 mm
- inaltime: 800 mm
- echipata cu aplica.
Pozitia de montaj: pe pardoseala.
Pachetul nu include bateria

Pentru dotarea unei băi moderne avem nevoie de elemente simple, fiabile și practice. În acest fel evităm supraaglomerarea și dezorganizarea încăperii. SALGAR ne propune o soluție perfectă pentru echiparea băii în zona lavoarului, anume mobilierul complet ARENY 800.

Setul conține toate elementele necesare dotării complete a zonei lavoarului. Acesta este constiuit din mască pentru lavoar, lavoar din porțelan și oglindă cu iluminare. Cu ajutorul acestuia se obține un stil unitar al băii, care conferă mai multă eleganță decorului băii.

Mobilierul ARENY 800 este rezistent, fiind realizat din materiale de cea mai bună calitate, care suportă fără probleme umiditatea specifică mediului din baie. Dulăpiorul este susținut de patru piciorușe care asigură o zonă liberă între pardoseală și suprafața dulapului. Acest lucru permite aerului să circule și contribuie la menținerea uscată a zonei de sub dulap.

Dulăpiorul este prevăzut cu trei sertare care se închid printr-un sistem soft-close. Acest lucru le face să reziste mai bine în timp și să se deterioreze mult mai greu. Închiderea amortizată este și mai confortabilă din punct de vedere acustic, căci baia reprezintă o începere unde sunetele se propagă ușor.

Lavoarul dreptunghiular din porțelan se potrivește perfect peste forma dulăpiorului, constituind un corp comun. Acesta se întreține cu ușurință și menține igiena corespunzătoare. Oglinda cu sistem de iluminare reprezintă elementul care completează întregul set, făcându-l perfect pentru dotarea băii. Setul ARENYS 800 se integrează cu ușurință în orice baie modernă, impregnându-i un stil simplu și elegant, adaptabil la o multitudine de idei de amenjare.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL ARENYS 800
CULOARE ALB
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri