MOBILIER BAIE ARENYS 800, INCL. MASCA, LAVOAR, OGLINDA SI APLICA, ALB

Adauga un review

  • Cod produs: 80D16519
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SALGAR

2,290.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Mobilier de baie ARENYS 800 format din: masca pentru lavoar, lavoar, oglinda si aplica.
Mobilierul este conform cu Standardul European EN 120.
Caracteristici masca pentru lavoar:
- lungime: 810 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 810 mm
- echipat cu trei sertare cu inchidere amortizata si patru picioare
- fabricat din MDF(Medium-density fibreboard).
Caracteristici lavoar:
- lungime: 810 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 190 mm
- fabricat din portelan
- forma dreptunghiulara
- echipata cu trei orificii: un orificiu pentru baterie, un orificiu de preaplin si un orificiu de scurgere.
Caracteristici oglinda:
- lungime: 600 mm
- inaltime: 800 mm
- echipata cu aplica.
Pozitia de montaj: pe pardoseala.
Pachetul nu include bateria

Pentru dotarea unei băi moderne avem nevoie de elemente simple, fiabile și practice. În acest fel evităm supraaglomerarea și dezorganizarea încăperii. SALGAR ne propune o soluție perfectă pentru echiparea băii în zona lavoarului, anume mobilierul complet ARENY 800.

Setul conține toate elementele necesare dotării complete a zonei lavoarului. Acesta este constiuit din mască pentru lavoar, lavoar din porțelan și oglindă cu iluminare. Cu ajutorul acestuia se obține un stil unitar al băii, care conferă mai multă eleganță decorului băii.

Mobilierul ARENY 800 este rezistent, fiind realizat din materiale de cea mai bună calitate, care suportă fără probleme umiditatea specifică mediului din baie. Dulăpiorul este susținut de patru piciorușe care asigură o zonă liberă între pardoseală și suprafața dulapului. Acest lucru permite aerului să circule și contribuie la menținerea uscată a zonei de sub dulap.

Dulăpiorul este prevăzut cu trei sertare care se închid printr-un sistem soft-close. Acest lucru le face să reziste mai bine în timp și să se deterioreze mult mai greu. Închiderea amortizată este și mai confortabilă din punct de vedere acustic, căci baia reprezintă o începere unde sunetele se propagă ușor.

Lavoarul dreptunghiular din porțelan se potrivește perfect peste forma dulăpiorului, constituind un corp comun. Acesta se întreține cu ușurință și menține igiena corespunzătoare. Oglinda cu sistem de iluminare reprezintă elementul care completează întregul set, făcându-l perfect pentru dotarea băii. Setul ARENYS 800 se integrează cu ușurință în orice baie modernă, impregnându-i un stil simplu și elegant, adaptabil la o multitudine de idei de amenjare.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ARENYS 800
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri