MOBILIER BAIE ARENYS 600, INCL. MASCA, LAVOAR, OGLINDA SI APLICA, ALB

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 80D16513
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SALGAR

2,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Mobilier de baie ARENYS 600 format din: masca pentru lavoar, lavoar, oglinda si aplica.
Mobilierul este conform cu Standardul European EN 120.
Caracteristici masca pentru lavoar:
- lungime: 610 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 810 mm
- echipat cu trei sertare cu inchidere amortizata si patru picioare
- fabricat din MDF(Medium-density fibreboard).
- inatime picioare 100 mm ( picioarele sunt fixe).
Caracteristici lavoar:
- lungime: 610 mm
- adancime: 460 mm
- inaltime: 190 mm
- fabricat din portelan
- forma dreptunghiulara
- echipata cu trei orificii: un orificiu pentru baterie, un orificiu de preaplin si un orificiu de scurgere.
Caracteristici oglinda:
- lungime: 600 mm
- inaltime: 800 mm
- echipata cu aplica.
Pozitia de montaj: pe pardoseala.
Pachetul nu include bateria

Oricine își dorește ca baia să fie în primă instanță dotată pragmatic, simplu și eficient din punct de vedere al spațiului ocupat. De aceea SALGAR a conceput gama completă de mobilier de baie ARENYS 600, care se încadrează perfect în băile de mici dimensiuni.

Mobilierul cuprinde toate componentele necesare zonei lavoarului, inclusiv lavoarul însuși. Acesta are formă dreptunghiulară și este confecționat din porțelan sanitar, foarte ușor de întreținut. Designul lavoarului este conceput pentru a se mula perfect pe masca tip dulăpior care completează dotarea acestuia.

Pe lângă piesa esențială, care este lavoarul, setul este format și din dulăpiorul special cu rol de mască. Dulăpiorul de culoare albă are dimensiuni reduse, fiind gândit pentru băile mici sau cele de serviciu. Acesta este prevăzut cu trei sertare cu închidere amortizată, în care putem depozita mici obiecte necesare în orice baie. Acesta este foarte practic, ajutându-ne să menținem ordinea desăvârșită în baie și să dispunem după plac de diverse articole utilizate în mod frecvent.

Dulăpiorul este susținut de patru piciorușe metalice, care asigură suportul necesar. În acest fel este protejată atât suprafața acestuia, cât și cea a pardoselii, de efectele apei, umidității sau condensului. De asemenea, este și un mod prin care se menține mai bine igiena corespunzătoare din încăperea de baie.

Un alt element constitutiv din alcătuirea setului ARENYS 600 este și oglinda, fără de care nu ne putem imagina o baie completă. Aceasta este dotată cu sistem de iluminare pentru asigurarea întregului confort. Setul complet pentru dotarea lavoarului ARSENY 600 se potrivește perfect în orice baie modernă. Acesta se integreză în orice decor axat pe simplitate, eleganță și pragmatism.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ARENYS 600
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review