Mastic elementi cazan, Temad, 280 ml
Produse similare
Descriere
Etanseizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate pentru etansarea si lipirea imbinarilor expuse la temperaturi ridicate. Rezistenta la temperaturi de max 300ºC .
PROPRIETATI
- rezistenta la temperaturi de peste 250ºC, dupa uscarea completa, max 300ºC temporar (aprox 1 ora)
- usor de utilizat
- nu poate fi vopsit
- etanseizantul poate expanda in contact cu grasimea, uleiul, lichidul de racire sau combustibili
Conditii de aplicare: A se utiliza doar la temperaturi cuprinse intre +5ºC si + 40ºC.
PROPRIETATI TEHNICE
- Rezistenta la umezeala: foarte buna
- Rezistenta la temperatura: cuprinsa intre – 40°C si +270°C temperatura constanta, peste +300°C pentru o periaoda scurta de timp
- Rezistenta la radiatii UV: foarte buna
- Rezistenta la chimicale: foarte buna
- Comportamentul la vopsire: nu poate fivopsit
- Elasticitate: foarte buna
- Capacitate de umplere: foarte buna
DATE TEHNICE
- Baza: silicon elastomer
- Culoare: rosu
- Vascozitate: pasta
- Densitate: aprox 1,03 g/cm3
- Punct de aprindere: K3 (>55ºC)
- Duritate (clasa A): aprox. 25
- Elasticitate modul E: aprox 0,52 Mpa
- Rezistenta la alungire: aprox. 130%
TERMEN DE VALABILITATE
24 luni de la data fabricatiei. Perioada limitata de valabilitate dupa deschiderea ambalajului.
A se pastra inchis foarte bine in spatii uscate, racoroase, la temperaturi cuprinse intre +5ºC si +25ºC.
Caracteristici
BRAND | TEMAD |
Documentatie
Review-uri
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.
Detii sau ai utilizat produsul?
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri?
Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Utilizam modulele cookie pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare, pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii social-media si pentru a analiza traficul nostru. Puteti citi despre ce module cookie utilizam si puteti sa le permiteti sau nu sa ruleze, deschizand fereastra de configurare cu un click pe butonul Setari cookie-uri.