MASCA SOLO 1500 CU PICIOARE

Vezi review-uri

 • Cod produs: 80R 0056
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: ARTHEMA

1,290.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara MASCA SOLO 1500 CU PICIOARE din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Mobilier baza lavoar - Mobilier baza lavoar. Livrare Gratuita!

De multe ori o baie simplă nu este suficientă pentru familiile numeroase, când foarte des se întâmplă ca mai mulți membri să necesite utilizarea ai. Pentru a evita astfel de situații putem să construim de la zero o nouă baie, sau putem apela la soluția simplă și eficientă pe care ne-o oferă ARTHEMA.

Mobilierul dublu pentru lavoar SOLO 1500 este realizat pentru două lavoare, care pot fi montate cu ușurință în cadrul acestuia. Astfel nimeni nu se va mai înghesui în fața lavoarului, ci fiecare poate beneficia de propriul spațiu. În acest mod putem crea mai multă organizare băii, distribuind lavoarului câte unui membru al familiei.

Mobilierul dublu este o soluție ingenioasă pentru dotarea băii, contribuind la amenajarea facilă a acesteia. Îl putem folosi chiar și pentru băile nu foarte spațioase, căci nu ocupă foarte mult loc și poate fi încadrat cu ușurință în orice colț al încăperii.

Avantajul mobilierului etse faptul că oferă un spațiu generos pentru depozitare. Astfel, putem ține fără probleme de două ori mai multe articole pentru baie sau diverse produse pe care le întrebuințăm frecvent. Este foarte practic și ne ajută să păstrăm ordinea deplină în baie.

O familie numeroasă înseamnă de foarte multe ori și multe produse împrăștiate și puțin spațiu pentru depozitarea acestora. Cu ajutorul dulăpiorului dublu SOLO 1500 vom evita aceste neplăceri și inconveniente care apar inevitabil când mai multe persoane utilizează baia.

Dulăpiorul oferă suportul necesar pentru cele două lavoare, funcționând precum o mască pentru instalația sanitară. Acesta este durabil și rezistent, fiind special realizat pentru a-și menține intactă suprafața chiar și în condițiile specifice mediului umed din baie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri