MACERATOR GRUNDFOS VAS WC SOLOLIFT2 WC-1

Vezi review-uri

1,700.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Maceratorul GRUNDFOS SOLOLIFT2 WC-1 este o statie mica si compacta potrivita pentru pomparea apei uzate domestice din locurile
unde aceasta nu poate directionata la canal prin gravitatia naturala. Este adecvat pentru preluarea apelor reziduale de la o
toaleta.
Poate pompa apa uzata domestica ce contine hartie igienica si materii fecale.
Nu degaja mirosuri neplacute datorita ventilului de aerisire cu filtru de carbune.
Sunt selectabile pana la 3 racorduri de conducte de intrare (32/36/40, DN 100) si 6 racorduri de conducte de presiune
(22/25/28/32/36/40)

macerator sololift2

SOLOLIFT2 – proiectat sa nu se blocheze

Noua gama de produse Grundfos - SOLOLIFT2, este etalonul pentru statii de ridicare de dimensiuni mici. Conceptul complet original ofera o multitudine de avantaje impresionante.

Multumita îmbunatatirilor esentiale ale gamei de produse SOLOLIFT2, Grundfos ofera o mai buna siguranta în functionare, precum si activitati de instalare si service mai fiabile.

Noul sistem profesionist de tocare scade în mod considerabil riscul de înfundare a pompei. În acelasi timp, blocul motor este astfel instalat, încât el se poate scoate complet, fara sa se demonteze bazinul. Acest lucru economiseste timp în activitati de service si reduce timpul de montaj. O reparatie urgenta si necomplicata se poate executa chiar de catre proprietarul imobilului, doar cu ajutorul unei surubelnite. În timpul acestei activitati, instalatia ramâne complet sigilata.

Nici un specialist în service nu mai trebuie sa se murdareasca pe mâini!

Cele 5 modele din gama de produse SOLOLIFT2 acopera aproape toate aplicatiile curente la evacuarea apei uzate (cu materii fecale si a apei menajere) situate sub nivelul de curgere, în mod igienic si fiabil. Prin racordurile sale flexibile, gama de produse SOLOLIFT2 este instalatia ideala pentru înlocuirea tuturor instalatiilor care se gasesc deja pe piata de profil.

macerator wc sololift2

Avantajele gamei de produse SOLOLIFT2

> Motoare performante speciale

> Design elegant si dimensiuni compacte

> Directii de evacuare selectabile pentru renovari sau pentru noile instalari

> Protectia motorului ca standard

> Bloc motor demontabil fara a fi necesara scoaterea bazinului (nefiind de asemenea necesar sa bagi mâna în instalatie!)

Varianta WC/CWC

> Un singur bloc motor pentru toate variantele de WC (ca piesa de schimb)

> Sistem de tocare profesionist, foarte robust

> Sistem de alarma acustic

Varianta C-3

> Trecere libera de 20 mm

> Nivel reglabil de cuplare

> Adecvat pentru folosirea la temperaturi de pâna la 90 °C (pâna la 30 min/ora)

Varianta D-2

> Dimensiuni foarte compacte

> Înaltime de cuplare foarte joasa de 60 mm

Mai multe avantaje despre pompele Sololift le puteti viziona in materialul de mai jos:

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri