MACERATOR VAS WC, DAB GENIX, 130

Vezi review-uri

1,550.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 5.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Macerator din bariu cu 30% polipropilena, utilizata pentru pomparea apei uzate domestice din locurile unde aceasta nu poate fi directionata la canal prin gravitatia naturala.
Acesta are o intrare pentru 1 wc, 2 intrari laterale in partea de jos si 1 intrare in partea superioara.
Rotorul este din 30% polipropilena si din fibra de sticla. Axul motor si mantaua de protectie sunt din otel inoxidabil. Lamele tocatorului sunt din otel inox nichelat.
Maceratorul este echipat cu un filtru cu carbon activ (durata de viata aproximativ 1 an), iar un altul de rezerva este inclus in ambalaj. In locul filtrului este posibila legarea la o aerisire externa.
Nivel de zgomot: 62 dB

Maceratoarele sunt necesare acolo unde apele uzate de la vase WC, cabine de dus, lavoare, bidee, etc nu pot fi evacuate prin gravitatie. Dab, unul dintre cei mai mari producatori de pompe la nivel mondial, va comercializa prin intermediul Romstal doua astfel de maceratoare Genix 110 si 130. Diferenta dintre cele 2 modele este doar la nivel de conectivitate, maceratorul Genix 130 avand mai multe intrari

GENIX 130 (1 intrare pt WC + 2 intrari laterale in partea de jos + 1 intrare in partea superioara)

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Sunt extrem de silentioase si exista si modelele COMFORT (care pot fi aduse pe baza de comanda) si care au un nivel de silentiozitate imbunatatit.Pompa puternica si fiabila precum si sistemul de tocare cu lame din inox nichelat fac ca aceste maceratoare sa fie foarte eficiente si practic sa nu necesite mentenanta. In caz de infundare sau blocare a motorului, mentenanta este extrem de usoara avand posibilitatea desfacerii doar prin desurubarea a 2 suruburi. Sistemul inovativ DAB cu o teava de scurgere, permite o mentenanta curata. Valvele anti-retur sunt integrate in tevile de iesire.

Nu este necesara taierea sau ruperea (ca la alti producatori) a suportilor pentru conexiunile externe, ci doar indepartarea capacelor prevazute cu garnitura. In acest fel modelul Genix 130 poate fi utilizat si atunci cand sunt necesare doar 2 iesiri pe langa cea pentru vasul WC. 1. Maceratoarele GENIX sunt echipate cu un filtru cu carbon activ (care dureaza aproximativ 1 an), iar un altul de rezerva este inclus in ambalaj. Se pot achizitiona ulterior seturi de cate 5 filtre ca piese de schimb. 2. In locul filtrului, este posibila legarea la o aerisire externa.

Caracteristici constructive:

Rezervorul din bariu cu 30% polypropylene, iar pt  varianta Comfort, protective acustica din bariu 70% polypropylene.
Rotorul din PPO 30% GF. Axul motor si mantaua de protectie din otel inox. Lamele tocatorului din otel inox nichelat.
Motor asincro din otel inox.
Protectie la supra-incalzire.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL GENIX 130
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 8
DEBIT MAXIM [M3H] 6.9
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 220-240/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.32 KW
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 265 MM
ADANCIME [MM] 179 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri