LIMITATOR DEBIT PT. DUS 5L/MIN, CU GARNITURA

Vezi review-uri

 • Cod produs: 44NP0008
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: NEOPERL

11.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Debit 5 l/min (clasa debit A+);
Compatibil cu bateriile de cada si de dus cu racord pentru furtunul de dus de 1/2
Se monteaza intre iesirea pentru dus de la bateria de cada/dus si furtunul de dus;
Nu mai este necesara montarea vechii garnituri de etansare de la furtunul de dus;
Debitul de apa ramane constant indiferent de fluctuatiile de presiune din retea;
Realizeaza o economie de apa de pana la 67% fata de un dus fara economie de apa care are un de debit mediu de 15 l/min;
In plus, prin utilizarea acestui limitator de debit se reduc emisiile de CO2 cu pana la 3880 kg/5 ani

Consumul excesiv de apă reprezintă o problemă cu care se confruntă oricine. Nu numai că ne afectează din punct de vedere economic, însă pe termen lung poate afecta calitatea apei prin deteriorarea surselor de apă. De aceea Neoperl a conceput limitatorul de debit pentru duș, care reduce consumul de apă cu până la 67%.

Limitatorul de debit se montează cu ușurință la bateria de duș. Prin utilizarea acestuia vom remarca diferențe notabile privind consumul obișnuit de apă. În mod normal consumăm destul de multă apă de fiecare dată când utilizăm dușul. Putem controla foarte eficient consumul prin montarea limitatorului de debit. Cu ajutorul acestuia vom obține rezultate surprinzătoare, vom economisi mare parte din banii irosiți pe apa consumată în exces și putem contribui la menținerea unui mediu înconjurător mai curat.

Prin utilizarea limitatorului de debit vom salva o mare parte din energia consumată pentru încălzirea apei. Acesta are rolul de a reduce cantitatea de apă utilizată, astfel reducându-se și consumul de energie necesar pentru încălzirea acesteia. Prin această metodă este diminuată și poluarea rezultată din producerea energiei.

Limitatorul de debit pentru duș este foarte accesibil, astfel că oricine și-l poate permite. Printr-un simplu accesoriu putem crește randamentul sistemului de încălzire, diminuând radical costurile pentru facturile de apă și energie. Limitatorul se poate folosi pentru orice tip de baterie de cadă su duș. În acest fel putem recondiționa vechile baterii care consumau prea mult, făcându-le să fie foarte performante.

Apa este o resursă vitală pe care trebuie să o apreciem la adevărata ei valoare. De fiecare în parte depinde calitatea apei pe care o folosim. Putem acționa din timp, eficientizând consumul și reducând risipa de apă! Neoperl își propune să aducă în atenție produse inovatoare, menite să crească performanțele sistemului de încălzire a apei, prin detalii mici, dar importante.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

DEBIT 5 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri