Lavoare de baie pentru mobilier

LAVOAR COMPOZIT, PE MOBILIER, SALGAR TOSCANA, L.90.5xA.46xH.5cm

LAVOAR COMPOZIT, PE MOBILIER, SALGAR TOSCANA, L.90.5xA.46xH.5cm

  • In stoc
  • Transport gratuit

1,144.99 LEI / BUC
LAVOAR COMPOZIT, PT MOBILIER,  KUMA BANESTI, L.85xA.62cm

LAVOAR COMPOZIT, PT MOBILIER, KUMA BANESTI, L.85xA.62cm

  • Transport gratuit

(1)

2,550.00 LEI / BUC

Mobilierul de baie trebuie intotdeauna completat cu un lavoar de calitate. In aceasta categorie gasiti lavoare pentu mobilier care sa se potriveasca perfect pentru toate tipurile de băi, mari, medii sau mici. Extrem de util, lavoarul este o piesa de baza in orice baie. Daca alegeti ca acesta sa fie completat de mobilier inseamna ca aveti nevoie de spatiu de depozitare pentru obiecte de toaleta, de igiena personala sau pentru prosoape.

Calitatea lavoarelor este de netagaduit. Ele sunt disponibile in diverse dimensiuni si au avantajul ca se pot curata foarte usor. Lavoarul va aduce un plus de luminozitate intregii bai, ceramica sa stralucitoare conferind eleganta intregii bai. Materialele folosite la fabricarea lor sunt extrem de rezistente. Ele trebuie completate de mobilier rezistent la umiditate.

De multe ori pe zi ne spalam pe maini la baie, si e important ca momentele acestea sa fie unele linistite si relaxante. Lavoarul pe mobilier are o forma eleganta si adaptabila oricarei bai dar, mai presus, da senzatia de siguranta fata de un lavoar pe picior.

Raportul foarte bun calitate pret este, insa, argumentul cel mai puternic in favoarea achizitionarii unui lavoar care se monteaza pe mobilier. Avem produse de calitate, de la producatori recunoscuti, care va vor ajuta sa obtineti baia cinci stele pe care ati visat-o intotdeauna.