LAVOAR PORTELAN PT MOBILIER NEW MEDEEA, ALB, L.65xA.45cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0499
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara LAVOAR PORTELAN PT MOBILIER NEW MEDEEA, ALB, L.65xA.45cm din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Lavoare pentru mobilier baie - Mobilier de baie romstal medeea.

 

LAVOAR PORTELAN PT MOBILIER NEW MEDEEA, ALB, L.65xA.45cm

 

Portelanul a ramas unul dintre cele mai potrivite materiale din cele care se folosesc la realizarea lavoarelor, iar forma dreptunghiulara este poate cea mai eleganta. Un lavoar de portelan dreptunghiular este unul care infrumuseteaza baia din fiecare casa. Ansamblul constituit din corpul care il sustine si lavoar este unul dintre cele mai importante din baie, care indeplineste cele mai importante functii pentru un mobilier dintr-o astfel de incapere.

In urma cu mult timp lavoarele se faceau din tabla, iar suportul sau era constituit dintr-un picior pur si simplu.Totul era rudimentar, inestetic si deloc igienic. Tehnologiile au evoluat spectaculos iar materialele s-au diversificat, unele au disparut pentru ca s-a constatat ca erau de-a dreptul toxice. Portelanul va ramane insa materialul cel mai bun pentru lavoare datorita calitatilor sale incontestabile, legate de aspect si de felul in care se comporta dupa indelungate folosiri.

Pentru lavoarul de portelan nu va trebui sa va faceti griji ca se murdareste si ramane asa indiferent cat de mult si de des il spalati. Curatarea sa este simpla, si aceasta este una dintre principalele sale calitati. Indiferent de cat de mult se murdareste, se curata  repede si eficient. Apoi, un alt atu pe care acest tip de lavoar il are este acela ca se asorteaza cu usurinta celorlalte obiuecte din baie. Ne dorim ca baia sa fie eleganta chiar am pus in ea tot felul deobiecte, necesare de altfel unei case normale. Stralucirea portelanului montat peste un dulap din gama New Medeea este cea care da luminozitate intregii camere.

Nu e usor de mobilat o baie astfel incat baia sa indeplineasca functia de baie dar sa arate bine, dar cu acest lavoar de portelan e simplu. El da tusa finala unei camere care este baie dar arata ca ceva mai mult.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri