LAVOAR MARMURA COMPOZIT PT MOBILIER ZEYA, ALB ,L.76xA.50xH.1.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80KM0105
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: KUMA

690.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un lavoar clasic cu montaj pe blat, de forma dreptunghiulara, cu orificiu pentru baterie. Poate fi instalat cu mobilierul de baie Zeya

Cu lavoarul din material compozit ZEYA putem obține un aspect mult mai deosebit al băii și îi putem imprima mai multă distincție. Lavoarul se integrează perfect în mobilierul de baie, astfel că nu va face notă discordantă. Este conceput pentru montare pe mască tip dulap, ceea ce va adăuga mai multă funșționalitate băii.

Lavoarul este cel mai important obiect sanitar, deoarece este cel mai des folosit. De aceea avem nevoie de un lavor rezistent și care să completeze decorul băii în stilul dorit. Lavorul ZEYA este confecționat din material compozit care imită marmura. Lavoarele din compozit sunt caracterizate de o durabilitate extraordinară, rezistenţă la deteriorările mecanice şi la pătare.

Suprafaţa ideală, lină şi strălucitoare a produselor confecţionate din compozit este, de asemenea, plăcută şi caldă la atingere. Aceasta este foarte rezistentă la murdărire și nu permite depunerilor de calcar să se prindă de suprafață. Lavoarul are o textură similară marmurei, astfel va crea impresia luxului și rafinamentului.

Forma modernă, minimalistă, cu contururi clare, face din lavoarul ZEYA unul cu adevărat deosebit pentru dotarea băii. Prin adăugarea unui dulăpior special pentru lavoar se obține mai mult suport pentru vas, iar în acest fel vom beneficia de mai mult spațiu pentru depozitarea produselor și obiectelor spentru îngrijire. Lavoarul ne permite o mai bună organizare a băii, fiind perfect pentru aspectul îngrijit al acesteia.

Lavoarul din material compozit nu este afectat de substanțele corozive cu care intră în contact. Este foarte ușor de curățat și nu necesită nici un fel de tratament special. Ne vom putea bucura de aspectul strălucitor al lavoarului ZEYA pe toată perioada întrebuințării.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ZEYA
MATERIAL MARMURA COMPOZITA
INALTIME [MM] 150 MM
ADANCIME [MM] 500 MM
LUNGIME [MM] 760 MM
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri