LAVOAR COMPOZIT PT MOBILIER TIANA, ALB ,L.92xA.52xH.13cm

Adauga un review

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un lavoar clasic cu montaj pe blat, de forma dreptunghiulara, cu bazin dreptunghiular, cu orificiu pentru baterie. Poate fi instalat cu mobilierul de baie Tiana

Avantajele materialului compozit

Lavoarul pentru mobilier TIANA este confecționat din material compozit. Acesta are o multitudine de beneficii, fiind o soluție durabilă și elegantă pentru echiparea băii.

Materialul compozit are un finisaj lucios, foarte aspectuos și plăcut la atingere. Datorită netezimii suprafeței acestuia, lavoarul din material compozit nu se pătează și se menține curat mult mai multă vreme. Acest lucru îi conferă proprietăți antibacteriene mult mai bune decât în cazul altor tipuri de material.

Materialul compozit este de asemenea și foarte rezistent. Acesta se comportă excelent în cazul loviturilor, neexistând riscul să se zgârie sau să se ciobească.

Ansamblu modern și elegant

Lavorul din material compozit este conceput special pentru montarea pe mobilierul suspendat TIANA. Împreună acestea două crează un ansamblu modern, practic și foarte elegant. Forma vasului este dreptunghiulară, pe când lavoarul are formă ovală. Acest contrast crează un joc de linii foarte interesant, adăugînd o notă de sofisticare.

Forma practică și deosebită

Lavoarul se mulează perfect pe forma mobilierului TIANA. Acest lucru crează impresia că mobilierul vine în completarea lavoarului, ceea ce conferă un aspect foarte plăcut ochiului. În plus, designul lavoarului și a mobilierului crează practic un corp comun care se curăță și se întreține mult mai ușor.

Montare pe mască

Lavoarul se montează pe masca TIANA, care funcționează atât ca mască, cât și ca dulap. Acest lucru îi conferă funcționalitate și îl face foarte practic pentru a fi utilizat în orice baie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL TIANA
MATERIAL MARMURA COMPOZITA
INALTIME [MM] 130 MM
ADANCIME [MM] 520 MM
LUNGIME [MM] 920 MM
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri