LAVOAR COMPOZIT PT MOBILIER MAYA, ALB ,L.73xA.48xH.14.5cm

Adauga un review

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un lavoar clasic cu montaj pe blat, de forma dreptunghiulara, cu bazin dreptunghiular, cu orificiu pentru baterie. Poate fi instalat cu mobilierul de baie Maya

Lavoarul MAYA din material compozit este realizat pentru montarea deasupra mobilierului suspendat MAYA. LAVOARUL are formă dreptunghiulară care se încadrează perfect peste dimensiunile dulăpiorului suspendat. Împreună constituie un echipament complet pentru baie, care va aduce mai multă funcționalitate acesteia.

Lavoarul se distinge prin faptul că este confecționat din material compozit. Avantajele marmurei compozite sunt:

 • au o suprafaţă cu un luciu puternic care se menține fără efort
 • suprafața nu conține pori, fiind foarte netedă
 • se curăță foarte ușor și se murdărește mult mai greu față de un lavoar ceramic
 • materialul compozit este foarte igienic și sigur de folosit nu se pătează
 • nu permite depunerea calcarului
 • este foarte rezistent la lovituri sau zgârieturi stabilitate mai mare la impact şi spargere are un aspect elegant

Lavoarul din material compozit MAYA este o alternativă elegantă pentru chiuvetele tradiționale. Cu ajutorul acestuia putem amenaja baia într-un stil deosebit, care se va remarca prin calitatea obiectelor sanitare utilizate. În acest fel putem scăpa de aspectul banal și anost al băilor clasice, în care predomină lavoarul din ceramică și decorul monocrom.

O baie modernă are nevoie de accesorii pe masură și de cea mai înaltă calitate. Lavoarul de baie realizat din material compozit este foarte apreciat chiar și de cele mai pretențioase gusturi. Este perfect pentru o baie complet dotată și practică, căci se utilizează împreună cu dulăpiorul MAYA. Dulăpiorul oferă spațiu suficient pentru depozitare și este mult mai practic deoarece se montează suspendat.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL MAYA
MATERIAL MARMURA COMPOZITA
INALTIME [MM] 145 MM
ADANCIME [MM] 480 MM
LUNGIME [MM] 730 MM
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri